Sayfa 743/948 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by ekuri Yazıyı Oku
    Kapa gelen açıklamayı iyi okuyun,orada yazmış son gelen raporun spk tarafından gönderilen kalıba uygun olmadığı ve buna binaen bu ayın 13 ünde başvurunun iptal edildiği şirkete bildiriliyor fakat özbal bunu kapa yeni gönderiyor!!!
    Bizim kayserili posta ile yollamıştır..

Sonra 3 gündür Ak yapı neden satar demi kağıdı...acaba şirket içindenmiydi bu insanlar ?
    Ahhh kayserili kendini de bizi de rezil ettin .

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    yatırım mı??? nasıl uyuyacağım onu düşünüyorum.şirket kesinllikle iyi niyetli değil.bunlar birleşme kararı aldıktan çok sonra bile kimler bistte birleşti gördük sonuçta.kayseri li ile biz mi başedeceğiz.
    Seni bilmem ama uzun süredir bu birleşmeyi bekliyorum.şimdi süreci yeniden başlatması gerekiyor.yasal süreçler bir yana bunlar vazgeçtik birleşmekten demiyeceklerinin garantisi yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ekuri Yazıyı Oku
    Seni bilmem ama uzun süredir bu birleşmeyi bekliyorum.şimdi süreci yeniden başlatması gerekiyor.yasal süreçler bir yana bunlar vazgeçtik birleşmekten demiyeceklerinin garantisi yok.
    bende aynı şeyi ifade etmeye çalıştım.tam bir belirsizliğe girdik yani.

4. Ulan bunlar varya bu ozbalın sahipleri bizim le oynuyorlarya; onlarında iki yakası bir araya gelmesin bu dünyada işallah beter olurlar...

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    ne anlamalız yani?
    Benim yöneticilerim beceriksiz,biz bu işi beceremiyoruz, başkalarının birleşmelerine de bakmayız, şirket değerleme raporlarını istediğimiz gibi gönderip spk yı kabul ettirmek için azıcık azıcık artırıp kabul ettirmeye çalışırız spk yer mi diye.spk da hadi len ordan senle mi uğraşacam çocuk mu kandırıyon diye başvuruyu reddedip komple iptal eder.bu işin ne spk ile ne de aracı kurumla ilgisi var.tamamen şirket ile ilgili.

6.  Alıntı Originally Posted by ekuri Yazıyı Oku
    3.kez beceremeyince spk reddetmiş olan bu.ürettiği boruları yatırımcısına döşeyerek büyümeyi hedefleyen ERCİYAS, sektöründe öncü olmayı hedefliyen şirkete yarın tabandan ortak olabilirsiniz.beceriksiz veya art niyetli yöneticileriyle birleşmeyi gerçekleştiremeyen gecenin onunda kapa haber gönderen yüzsüzlere inanıyorsanız yatırım yapın.ytd!!!
    Hissenin taban olacağını nerden
    Çıkarıyorsun manipülasyon yapma

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kralkobra Yazıyı Oku
    Hissenin taban olacağını nerden
    Çıkarıyorsun manipülasyon yapma

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben mi manipülasyon yapıyorum,vay arkadaş yav.inşaallah yanılırım ne diyim ben sana.

8.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Bizim kayserili posta ile yollamıştır..

Sonra 3 gündür Ak yapı neden satar demi kağıdı...acaba şirket içindenmiydi bu insanlar ?
    Ahhh kayserili kendini de bizi de rezil ettin .

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bak bazı sonuçlar kendiliğinden ortaya çıkıyor, SPK yazısı 13 Kasım..

Başvurunun görüşülmesi 13 Kasımdan önce AK yatırmda ki vatandaş 8 Kasım da yüklü satış yapmış..

10 Kasım da buna benzer işlemi tekrar yapmış,sonraki günlerde peyder peyder yapmıştı.Son üç gün değil yani...

İspatlanacak görülecek işlemler sonuç da...Onlara da bakacağız..Şirket konuşsun bakalım..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

Sayfa 743/948 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •