Sayfa 743/1003 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Geç olduğunu sanmıyorum, reddit teki grubun önde gelen isimleri, halen gamestop hissesinde işleri bitmediğini, bittiğinde sonraki hedefin gümüş olduğunu yazmışlar bu haftasonu. Gümüşteki işlerinin, Gamespottaki gibi kolay olmayacağını biliyorlar, 2-3 ay içinde hedef olarak 70 li rakamlar telafuz ediyorlar, ama 1.000 hedefi ana hedefleri.

Başlangıç aşamasındaki hareket, küresel bir harekete dönüşürse ilginç olacak. Siyasi vs farklı görüşü olan insanlar, bir amaç için bir araya geliyorlar, zenginlik pastasından pay almak isteyen küçük yatırımcılar, manipulasyonla zenginliği elinde tutan %1'lik kısımdan kesime nefret duyanlar, zarar ettirmeyi, batırmayı hedefleyenler vs. vs. Birlikten kuvvet doğar, izleyip göreceğiz, neticede yeni yeni zenginler ortaya çıkabilir, bir sürü iflaslar, varını yoğunu tüketenler olabilir.
    Aklıma bir de düzenleyici kurumlar bir müdahalede bulunur mu sorusu geliyor ama bir miktar parayla gireceğim galiba...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    1000 dolara kim gümüş alır.
    geçtim 100 dolardan alır mısın
    zamani yetisince 10000 de alirlar
    Canlar gider heyyyy

3. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OPL

osmanlı'nın 2.değişkeni işleme açılmış.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=OPL

osmanlı'nın 2.değişkeni işleme açılmış.

Hocam mesaj kutunuz dolmuş size özel mesaj gönderilemiyor haberiniz olsun. Tabi bu kişisel tercihiniz de olabilir.

hellistheothers has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

5.  Alıntı Originally Posted by Lithuan Yazıyı Oku
    Hocam mesaj kutunuz dolmuş size özel mesaj gönderilemiyor haberiniz olsun. Tabi bu kişisel tercihiniz de olabilir.

hellistheothers has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
    yok hocam tercihim değil, farketmemişim bir uyarı vermiyor, açıyorum , sağolun hatırlatma için.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    zamani yetisince 10000 de alirlar
    Sabah 20K-lık gmstr alış talimatı verdim tavandan, 1,5 saat boyunca almadı, ben de iptal ettim....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sabah 20K-lık gmstr alış talimatı verdim tavandan, 1,5 saat boyunca almadı, ben de iptal ettim....
    Sabah bende, hesabımdaki valörsüz fonla aklımdaki miktarın 1/3'ü kadar Kuveyt Türk hesabımdan bir kaç denemede aldım, sürekli fiyat değişti diye talimat güncelletiyor. Bugün biraz altın fonu sattım, yarın sabah gelecek miktarla, biraz daha gümüş ve uzun vade için platin alacağım. Kıymetli madenlere ayırdığım kısmıda çeşitlendirmiş olacağım. Kıymetli madenler bugün, gümüş öncülüğünde iyi yükseliyor, normalde böyle yükselişlerde almaya pek cesaret edemem ama dolar/Tl kurundaki bir miktar gevşeme biraz cesaretlendiriyor. Gümüş volatil bir piyasa olduğu için düşüşleri de sert oluyor, reddit grubunun bulaşmasından öncede uzun vade beklentiler gümüş için pozitifti.

8.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Sabah bende, hesabımdaki valörsüz fonla aklımdaki miktarın 1/3'ü kadar Kuveyt Türk hesabımdan bir kaç denemede aldım, sürekli fiyat değişti diye talimat güncelletiyor. Bugün biraz altın fonu sattım, yarın sabah gelecek miktarla, biraz daha gümüş ve uzun vade için platin alacağım. Kıymetli madenlere ayırdığım kısmıda çeşitlendirmiş olacağım. Kıymetli madenler gümüş öncülüğünde iyi yükseliyor, normalde böyle yükselişlerde almaya pek cesaret edemem ama dolar/Tl kurundaki bir miktar gevşeme biraz cesaretlendiriyor.
    Üstadım siz daha iyi bilirsiniz ama bu fiyatlardan gümüş olmak büyük risk.gamestone ne haltsa o mevzudan kaynaklı suni yükseliş var.ons altın buna eşlik etmiyor.6.30 a kadar ben garı çekilme bekliyorum.düyüyü çok sert oluyor.ben olsam çekilmeyi beklerdim

Sayfa 743/1003 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •