Artan

36,84 9.97 16:51
21,06 9.97 16:51
23,86 9.95 16:48
11,49 9.95 16:44
18,47 9.94 16:53
Artan Hisseler

Azalan

42,32 -10 16:53
127,80 -10 16:52
23,76 -10 16:53
24,30 -10 16:53
9.982,50 -9.99 16:51
Azalan Hisseler

İşlem

15.619.421.578,22 16:53
13.675.549.499,50 16:53
8.012.144.739,74 16:53
7.526.588.357,50 16:53
7.394.310.362,62 16:53
Tüm Hisseler
Sayfa 743/928 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    kira sertifikasi fonu kis
    Doğrudur ama döviz.

Alıntı Originally Posted by coltrane Yazıyı Oku
    Doğrudur ama döviz.
    özel kira borçlanma riskleri beni korkutuyor

3. son 2 sayfada yazılanların cevabı basit aslında. bu kadar yüksekten bir enstrumana girdiysen sağlam bir pivot destek seviyesine stop koyacaksın. stop çalışırsa da artık üzerine soğuk su içip dip bekleyeceksin, dipten al zirveden sat, çocuğun bile bileceği basit bir laf insanları neden kızdırıyor anlamıyorum. nasd** 10 bin, dow 30 bin, bist 1200, dolar 9 lira bekleyeceksin abi başka yol yok. şimdi hemen gelmez diye itiraz ederler öyle bi çatır çatır gelirki görürsünüz bol likiditeyi o zaman tersten. dip seviyeyi beklemek de yetmez o seviye geldiğinde grafiği açtığında ordan bir yükseliş, bir dipten dönüş görmek gerekir. basit aslında, zor olan sabretmek. ben işin tüm dünyada geçerli uzun vadede daima kazandıran raconunu yazıyorum tabi yarın döner yukarılara da gider piyasa bu kimse kesin bilemez ytd.

4. Daha önce yazmıştım,hatırlarsınız belki.Bu fon işinde yeniyim diye. Lakin çabuk kavradım gibi. Benim için işin özeti belirli dönemlerde belirli sektörlere yatırım. Hedefim enflasyonu ezdimmi gerisi tırı vırı. En güzel yanıda hisseler gibi tavan yok, taban yok. Piyasa çok çok kötü olsa bile -5 e razı oluyorsun. Eğer 3 5 dengeli fonlardaysan rahat uyu. Biri diğerinin zararını ertesi gün karşılıyor. Haa bugünlerde de yukarıda yazdım. Bırakalım filler tepişsin ben çimen olmak istemiyorum. Kenarda sakince izlerim. Ortam iyi mi, bir al tuşuna basmak kalır bize. Stratejim vizyonum misyonum her ne deniyorsa işte. Hergün az olsun artı olsun benim olsun. +0.20 mi olmuş. Her gün böyle olsun. Ayda yapar yine +6 . Al oğlum stopajını ben 5 kalsın. Okuduğunuz için teşekkürler. Saygılar. Kazançlı bir haftamız olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Daha önce yazmıştım,hatırlarsınız belki.Bu fon işinde yeniyim diye. Lakin çabuk kavradım gibi. Benim için işin özeti belirli dönemlerde belirli sektörlere yatırım. Hedefim enflasyonu ezdimmi gerisi tırı vırı. En güzel yanıda hisseler gibi tavan yok, taban yok. Piyasa çok çok kötü olsa bile -5 e razı oluyorsun. Eğer 3 5 dengeli fonlardaysan rahat uyu. Biri diğerinin zararını ertesi gün karşılıyor. Haa bugünlerde de yukarıda yazdım. Bırakalım filler tepişsin ben çimen olmak istemiyorum. Kenarda sakince izlerim. Ortam iyi mi, bir al tuşuna basmak kalır bize. Stratejim vizyonum misyonum her ne deniyorsa işte. Hergün az olsun artı olsun benim olsun. +0.20 mi olmuş. Her gün böyle olsun. Ayda yapar yine +6 . Al oğlum stopajını ben 5 kalsın. Okuduğunuz için teşekkürler. Saygılar. Kazançlı bir haftamız olsun.
    her ay düzenli %5 dünyada kim razı olmaz ama öyle bir dünya yok. bence sen ders çalışmaya devam: )

6.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Daha önce yazmıştım,hatırlarsınız belki.Bu fon işinde yeniyim diye. Lakin çabuk kavradım gibi. Benim için işin özeti belirli dönemlerde belirli sektörlere yatırım. Hedefim enflasyonu ezdimmi gerisi tırı vırı. En güzel yanıda hisseler gibi tavan yok, taban yok. Piyasa çok çok kötü olsa bile -5 e razı oluyorsun. Eğer 3 5 dengeli fonlardaysan rahat uyu. Biri diğerinin zararını ertesi gün karşılıyor. Haa bugünlerde de yukarıda yazdım. Bırakalım filler tepişsin ben çimen olmak istemiyorum. Kenarda sakince izlerim. Ortam iyi mi, bir al tuşuna basmak kalır bize. Stratejim vizyonum misyonum her ne deniyorsa işte. Hergün az olsun artı olsun benim olsun. +0.20 mi olmuş. Her gün böyle olsun. Ayda yapar yine +6 . Al oğlum stopajını ben 5 kalsın. Okuduğunuz için teşekkürler. Saygılar. Kazançlı bir haftamız olsun.
    Fon işinde ben de yeni sayılırım ama deneyimlediğim kadarı ile enflasyon üzeri getiriyi sepet yapınca elde etmek biraz zor görünüyor, bazen bir taraf düşerken diğeri çıkıyor yerinde sayıyorsun, bazen de hepsi aynı anda düşüyor zarar ediyorsun ancak emtia, dolar, borsalar aynı anda çıkarsa ve portföyün yüksek kısmı riskli fonlardaysa o zaman oluyor.
    Bir yandan da tefasa bakıyorum bunu gerçekleştiren çok sayıda fon var aslında özellikle serbest fonlar ama cesaret edip tüm parayı böyle riskli fonlara yatıramıyoruz işte.

7. Niye yok ki kardeş. Düzenli ve planlı strateji. Asla hırs yok. Kâra kanaat. Olay bu. Zil çaldı. Ders bitti. Karnem pekiyi.😃

8.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Niye yok ki kardeş. Düzenli ve planlı strateji. Asla hırs yok. Kâra kanaat. Olay bu. Zil çaldı. Ders bitti. Karnem pekiyi.��
    kanaat notun kötü gelmiş ordan kaldın: ) hocam ben 20 senede bulamadım düzenli yüksek getiri denen o formulu fonlarda. hadi ben amatörüm, malum meşhur değişken fonların kadrosu ingilterede amerikada okumuş türkiyede en az 25 sene tecrübesi olanlardan seçiliyor, ne kadar başarılı oldukları ortada..onları mı yeneceksin. gördüğüm en başarılısı baya farklı yeni stratejiler üretmiş olan ija ve rpd onlardan bile umudum yok, yarın görecez işte. moralini bozmak için söylemiyorum ama bunu öğrenme uzun bi yolculuk ilk yıllar mutlaka küçük meblağlar riske edilmeli bence. gerçekten bi deha varsa içinde önce kendine kanıtla, sonra hayat uzun kazanırsın.

Sayfa 743/928 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •