Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 744/876 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7430 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Bu hisse 2 tl den buraya geldi...hisseyi toplayan ogushan sahinkaya denen adam iyice incelenmeli...bu adam hicbirsey yokken durup dururken gubretasin %8.76 hissesini aldi...sonrasinda bir baktik gubretas kozaa mahkemesini kazandi....bu arkadas birsekilde bu isi bildi...zehir zikkim olsun hisselerim sana...%25 halka arzin %9 a yakinini bu adam topladi...koskoca tarim kredi buna goz yumdu...simdi mali yikmak icin habire rezerv artiyor...ortada somut veri yok..hisse olabildigince toplu ky yok...
    Sn Rex, 10 liradan beri bu hisseyi taşıdım. 2 3 hafta önce 50x lerde tavandan verdim. O zamandan beri okurum yazılanları. Bazen hak veriyorum size , bazen katilmiyorum. Mesela herkes 2 liradan geldi diyor ama 2015 de 10 12 liradan 2 liraya düştüğünü söylemiyor. Ky yok hu hissede diyorsunuz bizim grupta sadece 10 arkadasim kredi vs ile güllerin taşıdılar. Halen tutan da var aralarında. Onun dışında 3 5 arkadasimada aldırdım onlardada full tutan var halen. 100 rakamini bile gorebilir ama alacagim riske değmeyeceğini icin satıp baska hisselere geçtim kendi adıma. Yönetim şeffaf değil , sahinkaya 30milyon lotu nasil aldi vs. Kimler ile anlaşıp aldi. Yoksa bir tahtadan konuşmadan anlaşmadan 30 milyon lot alamaz kimse. Yarij cikar x inşaat ile anlaştık der 2 3 tavan patlatır. Eger buralar zirveler ise iyi haberler yakındır demek.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    Sn Rex, 10 liradan beri bu hisseyi taşıdım. 2 3 hafta önce 50x lerde tavandan verdim. O zamandan beri okurum yazılanları. Bazen hak veriyorum size , bazen katilmiyorum. Mesela herkes 2 liradan geldi diyor ama 2015 de 10 12 liradan 2 liraya düştüğünü söylemiyor. Ky yok hu hissede diyorsunuz bizim grupta sadece 10 arkadasim kredi vs ile güllerin taşıdılar. Halen tutan da var aralarında. Onun dışında 3 5 arkadasimada aldırdım onlardada full tutan var halen. 100 rakamini bile gorebilir ama alacagim riske değmeyeceğini icin satıp baska hisselere geçtim kendi adıma. Yönetim şeffaf değil , sahinkaya 30milyon lotu nasil aldi vs. Kimler ile anlaşıp aldi. Yoksa bir tahtadan konuşmadan anlaşmadan 30 milyon lot alamaz kimse. Yarij cikar x inşaat ile anlaştık der 2 3 tavan patlatır. Eger buralar zirveler ise iyi haberler yakındır demek.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam yaklasik 40 bilanco 4 mudur gordum..surekli yalan soyluyorlar yine yalan soylediklerini dusunuyorum...ben maden muhendisiyim...bir rezerv 6--7 ayda 3 kattan fazla birden artmaz...ne zaman sondaj yaptilar neye gore bu kaniya vardilar ucu acik bir soylem...saka gibi 980 bin onsdan 3.5 milyon diyorlar...mali yikacak ky gelmez ise 5 milyonda derler....suanki fiyatlama kabaca 2 milyar faaliyet kari demek yillik olur mu bence imkansiz....bilecik her tarafi altin mi...hisse cikabilir duser bunlar olagan seyler...sorun su biz maldayken 1 tl ani yukseldiginde haber gonderen yatirimci iliskileri hisselerin %9 toplayan dersaneci icin bir haber gondermedi hisse 15 tl lerde mahkeme kazanildi dendi.bu cakal dersaneci mahkeme sonucunu ogrenmese koru korune hisse toplar mi...senin ne kadar lotun var di bilmem ama sadece benim 80 bin lotum vardi benim gibi olanda coktu burada yazi yazan...hicbirimiz para kazanamadik yillarca bekledik...pis bir oyun oynandi ama kime derdini anlatacaksin..

Umarim sebepsiz yere hicbirsey yokken sirketin halka acik kisminin %9 alan dersanecinin butun telefon kayitlari incelenir sorusturulur...2 tl den 20 tl ye dayanan hissede hicbir aciklama yapmayan yatirimci iliskileride sorgulanir...eskiden 1 tl hizli gitse hemen aciklama gelir olagan disi birsey yok derdiler hisse geri gelirdi...2 tl den 20 tl ye geldi bilanco berbatti bir aciklama yapilmadi yatirimci iliskilerinden...bize hisseyi sattirmak icin yapmadiklari dalavera kalmadi simdide ky kitlemek icin herturlu dalavera yapiliyor...dilin kemigi yok dahada cikabilir rezerv nasil olsa sorgulama sansi yok kimsenin...

4. Dersaneci yalnız değil. Tarım kredi, Gubretas, tmsf de var ... Bunu da not edin, Oradan tek bir gram altın ı gubretas çıkarmayacak, çıkaramaz. .. Zaten borsadan zengin oldular....
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Umarim sebepsiz yere hicbirsey yokken sirketin halka acik kisminin %9 alan dersanecinin butun telefon kayitlari incelenir sorusturulur...2 tl den 20 tl ye dayanan hissede hicbir aciklama yapmayan yatirimci iliskileride sorgulanir...eskiden 1 tl hizli gitse hemen aciklama gelir olagan disi birsey yok derdiler hisse geri gelirdi...2 tl den 20 tl ye geldi bilanco berbatti bir aciklama yapilmadi yatirimci iliskilerinden...bize hisseyi sattirmak icin yapmadiklari dalavera kalmadi simdide ky kitlemek icin herturlu dalavera yapiliyor...dilin kemigi yok dahada cikabilir rezerv nasil olsa sorgulama sansi yok kimsenin...

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Dersaneci yalnız değil. Tarım kredi, Gubretas, tmsf de var ... Bunu da not edin, Oradan tek bir gram altın ı gubretas çıkarmayacak, çıkaramaz. .. Zaten borsadan zengin oldular....
    Bilemem heryerde %9 a yakin bu dersaneci yaziyor...

6. Dersaneci ve bursa ekibi, tarım kredi- şirket tarafı ellerinde ne var ne yok kredili 3-5 TL den topladılar...dersaneci önce kozal daki hisselerini sattı sonra gubreleri topladı..mahkeme haberleri daha sonra dustu.. Yıllar sonra bu gubretas olayı incelenecek ancak iş işten geçmiş olacak
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Bilemem heryerde %9 a yakin bu dersaneci yaziyor...

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Dersaneci ve bursa ekibi, tarım kredi- şirket tarafı ellerinde ne var ne yok kredili 3-5 TL den topladılar...dersaneci önce kozal daki hisselerini sattı sonra gubreleri topladı..mahkeme haberleri daha sonra dustu.. Yıllar sonra bu gubretas olayı incelenecek ancak iş işten geçmiş olacak
    Hocam gubretas kol gibi zarar aciklarken bu dersaneci toplamaya basladi biz anlam veremedik sirket aciklama yapmadi...yabanciyi bile biktirdilar hissede yabanci yatirimci kalmadi...burada bilincli bir durum var..bu hisseyi toplayan dersaneci ve tayfasinin cibiliyeti incelenmeli telefon kayitlari vs..yatirimci iliskilerindeki personel dahil...birileri bir anda koseyi dondu burada donen ky degil...hisse biraz gevsemeye basladi hemen pesine rezerv artti haberi...mali yikacaklar ama nasil yikacaklar ugrasiyorlar...

Ben buradan ky icin sunu soyluyorum yillardir afrikada fosfat yatirimi yapacagiz diye bizi uyutan beni 10 yil uyuttu...bu yonetime inanmayin soyut rezerv haberlerine inanip hisseye kardes olmayin...fabrika kurulur kar gelir o zaman bakilir gozu kapali hisse almayin....kozal her anlamda ucuz ama gitmiyor burada bu sirketin bir kelimesi ile madur olmayin...rezerv soylemi ucu acik bir soylem yatirimci avlamak icin...bu cakal dersanecinin ekmegine yag surmeyin mali yikamasin hayal satiyor kendince..sıkıstikca rezerv artti de gec ne guzel...bu dersanecinin kolu cok uzun belli %45 yabancinin bulundugu hisseden yabanciyi el cektirdi ...suan halka acik oran olan %25 in %9 una sahip dersaneci cok tehlikeli ky icin...kurumsallik gitti kisaca bu sirkette..bir nevi patron sirketi gibi dusunun...

Sayfa 744/876 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •