9. Ne yaparsan yap ama itibarını kaybetme. “İtibar kazanmak 20 yıl sürer, kaybetmek 5 dakika!†Warren Buffett'ın sürekli ağzından düşürmediği bir sözü daha. oyüzden yorum yapmaya korkuyorum .
9. Ne yaparsan yap ama itibarını kaybetme. “İtibar kazanmak 20 yıl sürer, kaybetmek 5 dakika!†Warren Buffett'ın sürekli ağzından düşürmediği bir sözü daha. oyüzden yorum yapmaya korkuyorum .
Dayı vallahi piyasa fena ama burası patron hissesi patron satmadiysa sıkıntı yok. Biliyorsun burdan sonra reysasa gittim orda da aldık birşeyler şimdi orası daha primli duruyor ama o hissenin gerçek ederi en fazla 5 TL idi. Risk aldım biraz durdum. Patron çıktıysa 10 yıl bile bekletir orası... Ama burası hic olmazsa patron mali çok boşaltmadiysa buranin en az ederi 2 TL.
330 a yakın bir seviyeden fiziki altınları bozduracaktim cumhuriyet altinim vardi kuyumcular bin takla attılar almamak için. Zar zor iki tane verebildim. Bir daha fiziki altın yaparsam iki olsun.
13.03.2020 - 13.03.2020 tarihinde HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,61 - 1,7 TL fiyat aralığından 155.882 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 13.03.2020 tarihi itibariyle %22,77 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır
https://www.resimag.com/i/1d8dd4d0eb6
aybaşından 2 gün öncesine kadar takas değişimi
Yer İmleri