Sayfa 744/907 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Mercury.59
    Mercury.59 is offline Bronz Üye

Duhul
    Sep 2018
    Gönderi
    2,061

Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -öle deme

-MÜCAİT BOMBALARI BİRER BİRER PATLATIYO, FİNANS DÜNYASINI ŞAŞKINA ÇEVİRECEK VE TARİH YAZACAK
    -ihlgm(%76 BEDELİ üstüne %140 BEDELLİ üstüne %50 BEDELLİ ile) yaklaşık= 700.000.000TL
    -iheva(%109 BEDELLİ ile) yaklaşık=200.000.000TL
    -ihyay(%125 BEDELLİ ile) yaklaşık=250.000.000TL
    -İhgzt(%344 BEDELLİ ile) yaklışık=600.000.000TL
    -ihlas(%89 BEDELLİ ile) yaklaşık=700.000.000TL
    -TOPLAM=2.450.000.000 TL halka dolaylı arz ile HARAÇ kesti kesecek
    -İHA nın arzından ve girişim ortaklığından gelecekleri de hesaplarsak 3 milyara yaklaşacak
    - kuşlu siteden 50-60 bin takipcili 1-2 peçeteciyle BEDELLİLER tamamlanacak gibi
    -olumlu tarafından bakarsak, bu mücoit bu kadar parayla 50-60 tane şirk et kurup, en az 5-6 tane daha şer keti halka ırz edebilir
    -ÇOK ÇOK olumlu tarafından bakacak olursak, bütün bedelliler tamamlandıktan sonra BORSA çökecek, işte tam o sırada grupca yukarı sert yapıp, verecekler kırbacı, verecekler kırbacı

-böle de...
    Bu kadar kaynak girişi ELON MUSK ın şirketlerinde varmı dır?

.................................................. .................................................. .................................................. Avrat kılıklı,yukarıdaki paylaşımı ben değil sen yaptın kyatırımcı gözü kapalı hisseye dalsın diye yani övgüler yağdıran senin..

2.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Mercury.59
    Mercury.59 is offline Bronz Üye

Duhul
    Sep 2018
    Gönderi
    2,061

Alıntı Originally Posted by boşver10 Yazıyı Oku
    -öle deme

-MÜCAİT BOMBALARI BİRER BİRER PATLATIYO, FİNANS DÜNYASINI ŞAŞKINA ÇEVİRECEK VE TARİH YAZACAK
    -ihlgm(%76 BEDELİ üstüne %140 BEDELLİ üstüne %50 BEDELLİ ile) yaklaşık= 700.000.000TL
    -iheva(%109 BEDELLİ ile) yaklaşık=200.000.000TL
    -ihyay(%125 BEDELLİ ile) yaklaşık=250.000.000TL
    -İhgzt(%344 BEDELLİ ile) yaklışık=600.000.000TL
    -ihlas(%89 BEDELLİ ile) yaklaşık=700.000.000TL
    -TOPLAM=2.450.000.000 TL halka dolaylı arz ile HARAÇ kesti kesecek
    -İHA nın arzından ve girişim ortaklığından gelecekleri de hesaplarsak 3 milyara yaklaşacak
    - kuşlu siteden 50-60 bin takipcili 1-2 peçeteciyle BEDELLİLER tamamlanacak gibi
    -olumlu tarafından bakarsak, bu mücoit bu kadar parayla 50-60 tane şirk et kurup, en az 5-6 tane daha şer keti halka ırz edebilir
    -ÇOK ÇOK olumlu tarafından bakacak olursak, bütün bedelliler tamamlandıktan sonra BORSA çökecek, işte tam o sırada grupca yukarı sert yapıp, verecekler kırbacı, verecekler kırbacı

-böle de...
    Bu kadar kaynak girişi ELON MUSK ın şirketlerinde varmı dır?

.................................................. .................................................. .................................................. Avrat kılıklı,yukarıdaki paylaşımı ben değil sen yaptın kyatırımcı gözü kapalı hisseye dalsın diye yani övgüler yağdıran senin..
    Bunların bedellilerine izi bedenlerin yatacak yeri yok..

%50'den fazla halka açıklığı olan bir hissede bedelli'ye katılmak enayilikten başka bir şey değil...

Ama, son iki yılda bordaya girenlerim halka açıklığın ne olduğunu bile bildikleri yok..

Yine de bu grubun bedellilerine katılıp zarar eden arkadaslar!

SPK'ya başvurup bedelli ile Şirkete giren paraların ne olduğunu iyi takip edin-hesabini da sorun..

Uç kuruşluk şirketi 100 liraya aldık deyip parayı dışarı çıkarmasınlar.

Bedelli ile giren para 1 yıllık vadeli mevduat yapılsa.%20 faiz getirisi olur.

Bunlar vergi vermeyi sevmediklerinden kar açıklama huyları da yok..

Yine de sürün paranın izini..

Paris'de Eyfel kulesi önünde yemesinler bu paraları.

3. Eyfel kulesini bilmem ama Barack Obama'ya tokmak ve foturaf parası olarak yedirdiği kesin..Ayrıca, şirketlerinin bedellileri sırasında ortaya attığı Un değirmeni ihalesi (o değirmenin kocaman taşı damına düşsün ) uyduruk yalan haberiylede yatırımcıları büyük yanılgıya neticesindede zararlara sokmuştur bacaksız küçük Co-Mİ ama ne acıdırki SPK denen devlet kurumu bu yaptığı bütün hileli işlerde, soygunlarda,vurgunlarda hesap sormak yeine bilakis yardımcı olmuştur şaibeli işlerini kolaylaştırmıştır ...

4. İyi gelen bilançolara rağmen şirketin borsa fiyat performansını yatırımcıya algı tuzağı kurarak, negatif algı yaratarak aşağı basan açgözlü spek ve şakşakçıları şirketin geri alım programını uygulayarak 50.000.000 tl nominal hisseyi geri alması karşısında küçük dillerini yuttular. İnşallah bu alım hayırlara vesile olur.

yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sağlık bakanı efendi hazretleri,tüm sağlıkcıları vatandaşlarından korumak için özel koruyucu kanunlar talep etti ve çıkarıp yürürlüğü koydular sanki tüm sağlıkçılar mağdur melaikelermiş gibi ama ne oldu neler neler oldu bu günün haberlerinde istanbulda 3 hemşire vatandaşlara eksik doz aşı yapmış oradan çaldığı doz aşıları şişeleri ile beraber her bir aşıyı 150 tl den satmışlar çok büyük vurgun yapmışlar bunlar belirlenenler ya gizli kalmış yolsuzluklara ne demeli..İzmir torbalıda küçük bir çocuğa yanlış tedavi sonucu yanlış iğne yapmışlar çocuğun ölümünü sebep olmuşlar keza annem'e de yanlış iki iğne yaptı doktor ve hemşiresi tansiyon çıktı sonrasında kalp krizi daha sonrasında yoğun bakımda annem öldü bunlar hep var sağlık bakanı efendi hazretleri ama sen vatandaşlarına karşı sağlıcıkları kanunla koruma zırhının içine alıyorsun niye onlar yanlış yapmaz yada yapamazlarmı cennetten zemzem suyu ile yıkanmış günahsız gönderilmişler galiba onlardada iyi , kötü,hain olanları var hemde binlerce mühim olan güzel vasıflara haiz merhametli insan olabilmek yani her vatandaş kötü olmadığı gibi..Birde birileri kalkmış hanımımla şiir gibi hayatım var diyor sokaklarda insanlar birbirlerini eşlerini boğazlayıp öldürürken bunları söyleyebiliyor hangi akıla hizmet ediyor bilinmez...20 yıldır ülkeyi kötü yönettiğiniz mücahit Ören,Yaşar ve Latif ÜNAL,Mehmet ve Faik Ulutaşlar,ÇBS PRİNTAŞ BOYA sahipleri ÇAVUŞOĞLU kardeşler gibi hırsız, dolandırıcı ,soyguncu iş patronlarını koruyup kolladığınız için ahir alemde iki elim yakanızda olacaktır 86 milyon vatandaşında öyle..Verdiğimiz oy destekleri haram zehir zıkkım olsun hepinize asla zahi olmasın..

Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Sağlık bakanı efendi hazretleri,tüm sağlıkcıları vatandaşlarından korumak için özel koruyucu kanunlar talep etti ve çıkarıp yürürlüğü koydular sanki tüm sağlıkçılar mağdur melaikelermiş gibi ama ne oldu neler neler oldu bu günün haberlerinde istanbulda 3 hemşire vatandaşlara eksik doz aşı yapmış oradan çaldığı doz aşıları şişeleri ile beraber her bir aşıyı 150 tl den satmışlar çok büyük vurgun yapmışlar bunlar belirlenenler ya gizli kalmış yolsuzluklara ne demeli..İzmir torbalıda küçük bir çocuğa yanlış tedavi sonucu yanlış iğne yapmışlar çocuğun ölümünü sebep olmuşlar keza annem'e de yanlış iki iğne yaptı doktor ve hemşiresi tansiyon çıktı sonrasında kalp krizi daha sonrasında yoğun bakımda annem öldü bunlar hep var sağlık bakanı efendi hazretleri ama sen vatandaşlarına karşı sağlıcıkları kanunla koruma zırhının içine alıyorsun niye onlar yanlış yapmaz yada yapamazlarmı cennetten zemzem suyu ile yıkanmış günahsız gönderilmişler galiba onlardada iyi , kötü,hain olanları var hemde binlerce mühim olan güzel vasıflara haiz merhametli insan olabilmek yani her vatandaş kötü olmadığı gibi..Birde birileri kalkmış hanımımla şiir gibi hayatım var diyor sokaklarda insanlar birbirlerini eşlerini boğazlayıp öldürürken bunları söyleyebiliyor hangi akıla hizmet ediyor bilinmez...20 yıldır ülkeyi kötü yönettiğiniz mücahit Ören,Yaşar ve Latif ÜNAL,Mehmet ve Faik Ulutaşlar,ÇBS PRİNTAŞ BOYA sahipleri ÇAVUŞOĞLU kardeşler gibi hırsız, dolandırıcı ,soyguncu iş patronlarını koruyup kolladığınız için ahir alemde iki elim yakanızda olacaktır 86 milyon vatandaşında öyle..Verdiğimiz oy destekleri haram zehir zıkkım olsun hepinize asla zahi olmasın..
    Hikayene çok üzüldüm dostum. Tekrar başın sağolsun. Mevcut devlet kadrolarının çoğu kendi adamları çünkü her birimde liyakatsızlık had safhada. Referansı olmayanı devlet memuru yapmıyorlar dolayısıyla dokunulmazlar, istediğin kadar şikayet et sonuç nafile ...
    Tüm beddualarınız kabul olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Hikayene çok üzüldüm dostum. Tekrar başın sağolsun. Mevcut devlet kadrolarının çoğu kendi adamları çünkü her birimde liyakatsızlık had safhada. Referansı olmayanı devlet memuru yapmıyorlar dolayısıyla dokunulmazlar, istediğin kadar şikayet et sonuç nafile ...
    Tüm beddualarınız kabul olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kadim dost ,kıymetli arkadaşım ATİK bey,Allah razı olsun,dostlar sağ olsun..Bunlar benim gerek manevi gerekse maddi çok canımı yaktılar.. ..Allah ıslah eylesin..Teşekkür ederim..Hayırlı akşamlar...

8. Çoktan uğramadım bir bakem dedim nasılsınız kardeşler iyi mi gidiyor işleriniz. yeni yeni isimler görüyorum eskiler gittimi acaba burdan.
    Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatırım danışmanlığı kapsamında değil, kişisel görüş niteliğindedir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi sağlıklı sonuçlar doğurmayabilir. Bu nedenle oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...

Sayfa 744/907 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •