Bende girdimde daha düşmedi. İnşallah iyi olur. Ege seramik olsun , Kale seramik olsun , bien olsun aslında güzel kağıtlar. açıkcası ben tutmayı düşünüyorum duruma göre alışlarımı arttırırım.
Yada herşeyi satıp kront alırım beyin a.cıklaması geççiririm... Buda bir seçenek tam karar veremedim.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
350 bin kişi takipçisi olan bu kişi soru soruyor şu an twitterda.
Hangi #hisse'ler ucuz kaldı ?
https://twitter.com/BORSAIZINDE/stat...93460303286272
malum 5 milyon yatırımcı var borsada, bunların çoğu kişi de sosyal medya kullanıyor.
Şimdi bu binlerce takipçisi olan "Borsaizinde" adlı sosyal medya kullanıcısı veya bi başka binlerce takipçili sosyal medya kullanıcıları , ya bi gün farkeder ve senin hisseni paylaşırsa çok ucuz kaldı diye ne yapacaksın o zaman spek Bey ?
Yine bu yeni girecek olanları düşürmek için hisseye mi çakacakmsıın taban taban ?
Yıllardır bunu yapıyorsun zaten , everest dağları çiziyorsun , ovalar çziiyorsun grafikte falan .
bu döngü nereye kadar daha sürecek Spek Bey.
Bi gün gelecek 5 milyon kişinin olduğu borsa istanbulda birileri senin hisseni farkedecek. MAtematiğin kanunu , istatistiğin gerçeği kanunu bu sonuçta , 5 milyon yatırımcının olduğu borsa istanbulda , ortalama 600 hisse var ve çoğu hisse uzaya uçtu son 2 senedir. Bist100 kendisi bile 2021 yılından beri 5 kat arttı.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Son düzenleme : lionnes1; 24-07-2023 saat: 11:52.
Teşekkürler Sn.Lionnes.
Hüstad takip etmeden üstad olmak lazım bence.
Güzel bir stratejiniz olmalı ama kesin kez uyacagınız. Kront ta ben uymadım bayagı zarara girdim. 6-7 aydırda bekliyorum bunun çıkmasını.
Aynı dönemde başka bir kağıda girseydim belkide 2x yapmıştım. Stratejinin önemi burda.
Ha kazmalık yine var. Madem böle bişi var sat git diğeri al zararını cıkart dersin ama bu seferde illa kronttan zarardayım kronttan kurtaracağım diye değişik psikolojiye bürünüyorum.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Twitter da X olmuş.
X ne la...
Kront da herşey olması gerektiği gibi. Yalnız tek sıkıntı bu aralar yatırımcıdan çok telegramcı çakal tayfası da hisse ile ilgileniyor.
Yani sorun yıllardır everest ağrı dağları ovalar çizenler değil , sorun sosyal medya mı ? telegram ,twitter instagram vs ? bunlar her hissede varlar. Ve bu giderek te artacak çünkü internet kullanımı ve borsa yatırımcı sayısı giderek artmaya devam edecek.
300 kat giden SAsa da hekts kontr de varlar bunlar, 3 kat giden hissede de varlar bunlar. doğanın kanunu bu bana göre . 5 milyon yatırımcı olduğu yerde ortalama sadece 600 hisse var.
telegrama , sosyal medyaya yazılar yazanlar mı mı sorun şimdi? Yoksa yıllardır yatırımcıyı soyanlar mı?
Al işte yine haklı çıktım , ama bu sefer çok hızlı oldu .
Ben yukardaki yazımı yazdıktan 15 dakika sonra , "borsadoktoruu" adlı binlerce takipçili birisi paylaşım yapmış kront ile ilgili
https://twitter.com/borsadoktoruu/st...00471514427392
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Yer İmleri