Sayfa 744/1001 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Birgün arkadaşımla Beyoğlu'nda yürüyoruz filme girelim dedik, film de "Kayıp Otoban" çıktı. Filmin yarısında arkadaşım çıkalım ben beğenmedim dedi, ben de filmden bir şey anlamadım ama bu durum hoşuma gitmedi üstelik para da yanmış olacak. Yok ben kalacağım ikinci yarıyı da seyredeceğim dedim ve seyrettik. Filmi anlamadığımızı birbirimize söylemedik.

Neyse sonra "Kayıp Otoban" filmini anlatan başka bir film seyredince kafada oturdu.
    İlk film de anlaşılan elektrik gitmis
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

yenilenebilir enerji, şarj istasyonları vb konularda şirketler birbiriyle yarışıyor. hiç akla gelmeyecek şirketler ruhsat başvurusu yapıyor, lisans almaya çalışıyor, sırf o iş için şirket kuruyor.

orda çok büyük fırsatlar oluşabilir.
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yenilenebilir enerji, şarj istasyonları vb konularda şirketler birbiriyle yarışıyor. hiç akla gelmeyecek şirketler ruhsat başvurusu yapıyor, lisans almaya çalışıyor, sırf o iş için şirket kuruyor.

orda çok büyük fırsatlar oluşabilir.
    Migros da girmiş o işe. Herhalde marketlerin önüne falan kuracak.

Park et, şarj et, alışveriş yap devam et.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Migros da girmiş o işe. Herhalde marketlerin önüne falan kuracak.

Park et, şarj et, alışveriş yap devam et.
    zaten o haberi görünce tamam dedim ve aynen sizin gibi düşündüm. 5m migroslara istasyon kursa, misal 2 saat alışveriş sırasında araç şarj olur. kurduğu şirket çok küçük sermayeli ama bu işler böyle başlar. migros zaten zayıf şirket, ama vizyonu var.

yenilenebilir enerjiye de yatırım yapan şirketler var ki şahane !!!
    audentes Fortuna iuvat

5. Erdoğan'ın konuşması saat kaçta bugün bilen var mıdır

6. Herkese günaydın, teminat oranlarıyla oynamayan kurum tavsiyeniz var mıdır? (güncel çalıştığım kurumlar benim hesabıma karışmasalar da ek bir kurum ihtiyacı doğdu)

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Erdoğan'ın konuşması saat kaçta bugün bilen var mıdır
    11.45 sanırım

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    zaten o haberi görünce tamam dedim ve aynen sizin gibi düşündüm. 5m migroslara istasyon kursa, misal 2 saat alışveriş sırasında araç şarj olur. kurduğu şirket çok küçük sermayeli ama bu işler böyle başlar. migros zaten zayıf şirket, ama vizyonu var.

yenilenebilir enerjiye de yatırım yapan şirketler var ki şahane !!!
    Zaten çoğu Migros'un otoparkı var. Sadece oralara kursa bile yeter. İnsanlar şarj dolsun diye fazladan zaman da geçirmiş olur marketlerde.

Yenilenebilir Türk şirketler için zorunluluk bence artık. En büyük gider kalemi ve ya kendi tesislerine panel vs. kurarak, ya da başka yerde o işe girerek maliyeti azaltmak veya kendilerini hedge etmek zorundalar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 744/1001 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •