Originally Posted by paravarhuzurvar Bugünün en güzel haberi... Benimki de nasdak - kaparsa Ustadim bildigim sizin yasiniz bizden buyuk Emeklilikte de bu iskence devam ediyormu Hayir deyin diyecegim ama gordugum kadariyla ediyor
Originally Posted by boschyatirim Şefim işkence gördüğün günler için Nuri Alço nun tertibini hazırladığı gazozun formülünü verebilirim.[emoji23][emoji42][emoji42][emoji42] Hocam o bana lazım...kendim için...chiwas filan kesmiyor bazen...direk yok olayım diyorum bir süre dünyadan....
Originally Posted by Webster Ustadim bildigim sizin yasiniz bizden buyuk Emeklilikte de bu iskence devam ediyormu Hayir deyin diyecegim ama gordugum kadariyla ediyor Yok üstad 47 sona ermek üzere...emeklilik bence bana hayal....oysa ne çok plan yapmıştım emeklilik için...
Originally Posted by boschyatirim Şefim işkence gördüğün günler için Nuri Alço nun tertibini hazırladığı gazozun formülünü verebilirim.[emoji23][emoji42][emoji42][emoji42] Uyandigi zaman daha beteri olur Birakin vursun
Originally Posted by paravarhuzurvar Yok üstad 47 sona ermek üzere...emeklilik bence bana hayal....oysa ne çok plan yapmıştım emeklilik için... Ben sizi neden emekli 65 civari biliyorum Yazlik mazlik demistiniz Herhalde ondan
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Agirima giden anama korona diyor anamin evinede wuhan diyor
Şimdi bende koydum bi duble ciwas Originally Posted by Webster Agirima giden anama korona diyor anamin evinede wuhan diyor Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevilla boşa çıktı Yarın için iyi haber.
Forum Rules
Yer İmleri