zaten düşerken bugünle beraber işlem hacim çok düşük .bu inandırıcı değil ..en fazla 67.00 civarına kadar sarkabilir .endeks ve gelişmeler ne olur bilemeyiz .beklemedeyiz
zaten düşerken bugünle beraber işlem hacim çok düşük .bu inandırıcı değil ..en fazla 67.00 civarına kadar sarkabilir .endeks ve gelişmeler ne olur bilemeyiz .beklemedeyiz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır: BYD Türkiye'de üretime 2026'da başlayacak - AA
o zaman liman ve arazi işlerini şimdiden başlaması lazımki .2026 da üretim yapabşlsin ...
Byd verilen arazi tek parça ,konum olarak güzel bir alan.Insaat çalışması başlamadı daha bir hareket görülmüyor.Basladimi Çinlilerin hemen bitirir ne kadar hızlı oldukları zaten ortada.Liman da bence belli Eggub zamanı var...
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
byd ile birlikte chery ve MG nin de bölgeye gelmesi halinde limanlar cıvıl cıvıl olur...kapasiteler fuul olur...eğer kreon dostumuzun dediği gibi iskelelerin büyümesi ile kapasite 7 kat artarsa ?? o vakit dolar bazında iş yapan egegübrenin limanı resmen para basar...buda karlılığı çok artırır...
çok yoğunlaşacak bölge limanlarından istikrarlı bir sevkiyat için byd ve diğer otomobil firmalarının bir liman ile anlaşmaları lazım...şu anda körfeze en hakim liman egegübrenin limanıdır...limanın arka alanı çok büyük egegübrenin....kısacası şartlar çok uygun...artık umudumuz bu ihtimalin gerçekleşmesindedir...asıl büyük balık bu anlaşma olacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri