Sayfa 745/1004 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. zaten düşerken bugünle beraber işlem hacim çok düşük .bu inandırıcı değil ..en fazla 67.00 civarına kadar sarkabilir .endeks ve gelişmeler ne olur bilemeyiz .beklemedeyiz

2.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    4 yıldır hissede olup 3 hafta boyunca 70.90-71.55 arası mı dalgalanır diyorsun.. Son 3 ay yaptığı sert dalgalanmaları neden bu üç hafta kessin.. Neyse sadece yarın bile ne kadar saçmaladığın ortaya çıkar.. Hatta yarın ilk yarım saat..
    ???Yarım saat geçti mi?Gecti Bu haftada bu şekilde hareket eder.Herkes kendi kararını kendi verebilir.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır: BYD Türkiye'de üretime 2026'da başlayacak - AA

4. o zaman liman ve arazi işlerini şimdiden başlaması lazımki .2026 da üretim yapabşlsin ...

5.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    o zaman liman ve arazi işlerini şimdiden başlaması lazımki .2026 da üretim yapabşlsin ...
    Byd verilen arazi tek parça ,konum olarak güzel bir alan.Insaat çalışması başlamadı daha bir hareket görülmüyor.Basladimi Çinlilerin hemen bitirir ne kadar hızlı oldukları zaten ortada.Liman da bence belli Eggub zamanı var...

6.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Byd verilen arazi tek parça ,konum olarak güzel bir alan.Insaat çalışması başlamadı daha bir hareket görülmüyor.Basladimi Çinlilerin hemen bitirir ne kadar hızlı oldukları zaten ortada.Liman da bence belli Eggub zamanı var...

inşAllah hayırlısı artık bekliyoruz ,herşey nasip ..

7. byd ile ilgili haberler geldikçe egegübre çoşuyor...ama bize en çok byd ile egegübrenin bir şekilde anlaştığı haberleri lazım...işte öyle bir haberin gelmesi halinde egegübre uçar...hem de kimse kolay kolay yakalayamadan...sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. byd ile birlikte chery ve MG nin de bölgeye gelmesi halinde limanlar cıvıl cıvıl olur...kapasiteler fuul olur...eğer kreon dostumuzun dediği gibi iskelelerin büyümesi ile kapasite 7 kat artarsa ?? o vakit dolar bazında iş yapan egegübrenin limanı resmen para basar...buda karlılığı çok artırır...

çok yoğunlaşacak bölge limanlarından istikrarlı bir sevkiyat için byd ve diğer otomobil firmalarının bir liman ile anlaşmaları lazım...şu anda körfeze en hakim liman egegübrenin limanıdır...limanın arka alanı çok büyük egegübrenin....kısacası şartlar çok uygun...artık umudumuz bu ihtimalin gerçekleşmesindedir...asıl büyük balık bu anlaşma olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 745/1004 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •