Sayfa 745/1008 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Şanslı ülke Amerika, savaşmadan alınan 2.14 milyon km2..
    1699 sonrası osmanlı padişahları, eski dünya'da bunun benzeri bir satışı uzun vadeli ve taksitli olarak 1923'e kadar yapmışlardır.
    bu da tarihin en uzun mortgage işidir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bankanın haberi yok hesaplara hiç girmemiş. Ne futbolcuların nede kadının denizbank hesaplarında para yok. Para ya başka bankalara yada yurtdışına gitmiş. Bir yerden alınqn para ile diğerlerine ödeme yapılmış 40 milyon dolar diyorlar amq tahminim en fazla 10 milyon doalr kalmıştır. Oda kadın ve ekibi tarafından sistem dışına çıkarılmıştır.
    BAnkanın haberi olmaması mümkün değil...
    KASA da en ufak bir hata olsa genel müdürlükten arayıp sordukları bir düzende..
    Bu para trafiğinden Genel Müdürlüğün haberi yok deyip, geçiştirilemez...

Sadece para hareketleri değil, tuhaf ,dikkat çekici personel hareketlerini bile,içerde çalışanlar
    Genel Müdürlüğe bildirir..

Öğle yemeğini içerde yemek isteyen ve ekrandan ayrılmayanlar hakkında bile inceleme yapıldığı bir sıkı bankacılık
    düzeninde böyle bir olayın kaçırılması,gözlemlenmemesi..imkansız
    Son düzenleme : keremalkm; 27-11-2023 saat: 08:03.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    stratejist değilim ama ben dahil çoğu kişi aslında hiç bir şey yapmadan para kazanabileceğimizi biliyoruz yapmamız gereken şey alıp beklemek sadece ve sadece..

bizler daha çok.. değim yerindeyse aksiyon ve bu işi yaparken hem eğlenmeyi hemde hemde işin tadını çıkarma peşindeyiz.

zaten aksini düşünen burada en azndan bu topicde olmazdı. alır hisseyi veya viopta orta vadeli pozu beklerdi...

pandemi bir krizdi ve tarlayı tabanı satıp girileblecek bir krizdi ve bizler için bir fırsattı

ancak en iyi stratejist sandığınız bu işin piri vs dediğiniz insanlar bile çoğu en iyi ihtimalle % 200 kar'ı görünce satmıştır )

belki sonradan yine girmiştir ama rallinin büyük bir bölümünü kaçırarak...

benimde soruya bağlı olarak.. asıl istediğimiz ne ??

diye sorayım..
    Eğlenerek para kazanmak,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Arda yaklaşık 5 milyon dolar kaptırmış. Kar payı hesabı ile 13 kusur istiyormuş
    Parayı kurtardı da kar payını istiyor
    Ben de eved diyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Arda yaklaşık 5 milyon dolar kaptırmış. Kar payı hesabı ile 13 kusur istiyormuş
    Hadi ya.

Sıfat kullanacağım, hakaret olacak. Müstehak diyorum..

Hem kekeme hem geveze mi desek, hem kel hem fodul mu desek, pencere kenarı şoför yanı beleş mi istiyor desek.. Ne desek bilemedim.

6. Sülün osman'ın bir lafı var. Ben ahlaklı hiç kimseyi dolandırmadım der. "Hep kendini uyanık sanan ahlaksızları çarptım!"

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Klasik keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur hikayesi ,sizin ne işiniz var ponzilerlerle topluma malolmuş kariyer para yapmış insanlarsınız ..şimdide çakallık yapıp kadının Beyanıyla bankayı dahletmeye çalışıyorlar işin içine..

Muhtemelen alacaklıların baskısı ve karşılığı vaadiyle kadın öyle bir ifade verdi akılları sıra tazmin ettirecekler buharlaşan dolarları bankaya ..bankanın içinde veya dışında çalışanların yaptığı yasa dışı aktiviteden kime ne .hiçbir evrağın resmiyeti yok ..hesaba para girip çıkmışmı yok ..söz bitti ..

bu tamahkar dangalaklar üstüne bir bardak su içsin o parayı yerine kesinlikle koyamazlar.. Benim çalışanım benim firmamın ismini prestijini kullanıp dolan yapacak Karagöz ceremesini çekecek olurmu öyle şey .hukuka da vicdana da uygun değil .
    Son düzenleme : bahriyeli; 27-11-2023 saat: 09:36.

arkadaşlar günaydın.....telefon da sim kart değiştirdim.....daha doğrusu Türk teleomdan Turkcel e geçiş yaptım.....sim kart taktıktan sonra pin kodunu girdim oldu....bugün şarj yaptığımda telefonu tamamen kapadım....sonra açtığımda benden pin kodunu tekrar istedi işte olduğumdan pin kodu evde kaldı......normalde istememesi gerekiyordu...ilk defa oldu .....telefonu açmanın yolu var mı acaba.....

Sayfa 745/1008 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •