BAnkanın haberi olmaması mümkün değil...
KASA da en ufak bir hata olsa genel müdürlükten arayıp sordukları bir düzende..
Bu para trafiğinden Genel Müdürlüğün haberi yok deyip, geçiştirilemez...
Sadece para hareketleri değil, tuhaf ,dikkat çekici personel hareketlerini bile,içerde çalışanlar
Genel Müdürlüğe bildirir..
Öğle yemeğini içerde yemek isteyen ve ekrandan ayrılmayanlar hakkında bile inceleme yapıldığı bir sıkı bankacılık
düzeninde böyle bir olayın kaçırılması,gözlemlenmemesi..imkansız
Son düzenleme : keremalkm; 27-11-2023 saat: 08:03.
Sülün osman'ın bir lafı var. Ben ahlaklı hiç kimseyi dolandırmadım der. "Hep kendini uyanık sanan ahlaksızları çarptım!"
Klasik keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur hikayesi ,sizin ne işiniz var ponzilerlerle topluma malolmuş kariyer para yapmış insanlarsınız ..şimdide çakallık yapıp kadının Beyanıyla bankayı dahletmeye çalışıyorlar işin içine..
Muhtemelen alacaklıların baskısı ve karşılığı vaadiyle kadın öyle bir ifade verdi akılları sıra tazmin ettirecekler buharlaşan dolarları bankaya ..bankanın içinde veya dışında çalışanların yaptığı yasa dışı aktiviteden kime ne .hiçbir evrağın resmiyeti yok ..hesaba para girip çıkmışmı yok ..söz bitti ..
bu tamahkar dangalaklar üstüne bir bardak su içsin o parayı yerine kesinlikle koyamazlar.. Benim çalışanım benim firmamın ismini prestijini kullanıp dolan yapacak Karagöz ceremesini çekecek olurmu öyle şey .hukuka da vicdana da uygun değil .
Son düzenleme : bahriyeli; 27-11-2023 saat: 09:36.
arkadaşlar günaydın.....telefon da sim kart değiştirdim.....daha doğrusu Türk teleomdan Turkcel e geçiş yaptım.....sim kart taktıktan sonra pin kodunu girdim oldu....bugün şarj yaptığımda telefonu tamamen kapadım....sonra açtığımda benden pin kodunu tekrar istedi işte olduğumdan pin kodu evde kaldı......normalde istememesi gerekiyordu...ilk defa oldu .....telefonu açmanın yolu var mı acaba.....
Yer İmleri