Bugün ,hayatımın en kötü gününü yaşadım.Bundan beterini yaşar mıyım ,bilmiyorum.Yüzüm ne haldeyse ,neyin var diye sordular Daha kötüsünü yaşar miyim bilmiyorum.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ,hayatımın en kötü gününü yaşadım.Bundan beterini yaşar mıyım ,bilmiyorum.Yüzüm ne haldeyse ,neyin var diye sordular Daha kötüsünü yaşar miyim bilmiyorum.
Akıl,adama sermayedir.
Bu kadar zarara satmayı reddediyorum.
Akıl,adama sermayedir.
Saygıdeğer kardeşim kar; üzme canını, senin ve sevdiklerinin canı sağsa gerisi hikaye; elbet çıkacak bu kağıt köpek gibi çıkacak. Kendini harap etme.
Arkadaşlar Demirören holding yatırım ilişkilerine de şikayetlerinizi iletin bence. spk ya cimere ilettiğiniz şikayetlerinizi örneğini ve bu işin mahkemeye kadar taşınacağını takipçisi olacağınızı mutlaka belirtin.
Şikayetler medyaya taşınırsa ve hükümet tarafından da yatırımcıların mağduriyet yaşandığı duyulmaya başlandığında zannetmiyorum ama bir ihtimal Demirören tekrar karar alıp şirket olarak çağrı yapacaklarını açıklayabilirler.
pazartesi borsa da ne olur bilinmez ama bu kadar bekleyip de zararla ben bunu satmam. zaten yüzde 15 zarar yedim. borsa da suan hisseler zaten sürekli düşüşte. bu da batmadı ya . işler kızışana kadar devam . AHANDA buraya yazıyorum bu tüpçü 1 ile 3 ay arasında bu hisseyi süründürür sonra 2.5 yapar demedi demeyin. elinde mükemmel fırsat var. ky korktu kaçtı zaten . ben yüzde 10 fazla kar var diye dgzte den hurgz e geçmiştim . nasip değilmiş dicem nasipti . mevzuat açık. ancak iflas etmesi iflasın eşiğinde olması lazım ala firmanın ! satılan doğan medya batık ise 1 oda dolusu para verip neden aldın ? çok acık burada bir gasp söz konusu . bu iş 3 yıl da uzasa satmam mevduat da faiz yemiş gibi olur öyle de böyle de mahkeme de bu iş çözülür . LAKİN BURASI YERLİ VE MİLLİLERİN ÜLKESİ YERLİ VE MİLLİ OLAN YANDAŞ OLDU YİNE ... SPK ÜYELERİNİN CESARETİNE DE HASTAYIM ... MİLLETİN GÖZÜNE BAKA BAKA KENDİ MEVZUATININ DISINA CIKTI. O ZAMAN KİPA DA MİGROS TA MAHKEMEYE VERSİN SPK YI.
Kipayi alan koç grubu migros. Eğerki hürriyeti mualif bir kanat alsaydi, çagrı fiyati dolar 7 tl den olurdu emin olun. Bu hurriyet boşuna tüpçüye satılmadı ve ziraatten kredi cektirilmedi.Doğana 1 milyar dolar veren adamin k.yatırımcıyamı verecek parasımı yokta muafyet kabul edildi. Milli iş insanları demirören grubu!!!
Yer İmleri