Sayfa 746/999 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Türkiye ekonomisinin baş belası kayıt dışıdır. Bizim ekonomimizin %70 civarı kayıt dışıdır.

Yani fakirliğe devam...

Fakirliğimizin 1 numaralı müsebbibi kayıtdışı ekonomidir. Aksini söyleyen herkes benim gözümde süzme geri zekalıdır.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Bu pahalılığın sebebi de kira yüksekliğinden kaynaklanıyor. Kadıköyde ortalama bir cafenin kirası günlük 1000-TL, Adam günde 100 tane kahve satsa anca kira çıkar. Bunu personel, elektrik su vb giderleri sayarsanız kara geçmesi için günde 300 tane kahve satması lazım. Ama Anadolu da küçük yerlerde bir kahveyi 3-4 TL'den içebilirsiniz...

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bende de hafif mallık var. Şu 1.28 işinde yıllık maliyet 15 lerde, gram beyni olan çekti ben cekmedim çok net
    Bitti mi ki

Hala cekebilirsin

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ya saka yapiyorum. Ver sen tuyolari

Soz bende uygulayacam

Hacim ing turuncuyu ayin 25 ine kadar harcama yapma yuzde doksan dokuz su bildirim geliyor. 400 e tamamla 50 tl kap

Ing 750 yi tamamlamakta zorlanirsan en cok kullandigin marketten hediye kart al onu cek karttaki para 2 yil gecerli oluyor...

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Türkiye ekonomisinin baş belası kayıt dışıdır. Bizim ekonomimizin %70 civarı kayıt dışıdır.

Yani fakirliğe devam...

Fakirliğimizin 1 numaralı müsebbibi kayıtdışı ekonomidir. Aksini söyleyen herkes benim gözümde süzme geri zekalıdır.
    Gerçek gerizekalıyı çok net gösterdiniz. Teşekkürler

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    hocam senden bahsetmiyorum ki : )

şuan dolarda mısın değil misin üstadım ?
    Ustadim en guzel yerdeyim
    Borctayim hic kafam agrimiyor forumada sirf sizlerin muhabbeti icin giriyorum. Bugun yarin bir miktar para gelecek faizde tikirdamayi dusunuyorum. Bakab albayrak cok net konustu bu dolar bence cikmaz
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    hocam senden bahsetmiyorum ki : )

şuan dolarda mısın değil misin üstadım ?
    Bu arada hocam yazmayi unutmusum
    Ben dolarda olsam dolar suan 5.20 altinda olurdu. Dolar bu hafta sert duserse bilinki parayi aldim ve dolara girdim. Benden haber alamazsaniz da hanim beni gebertti demektir

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hacim ing turuncuyu ayin 25 ine kadar harcama yapma yuzde doksan dokuz su bildirim geliyor. 400 e tamamla 50 tl kap

Ing 750 yi tamamlamakta zorlanirsan en cok kullandigin marketten hediye kart al onu cek karttaki para 2 yil gecerli oluyor...
    Ah ah keske 750 tl yi tamamlayamayacak durum olsa ama bir haftadir turkideyim her gun 500 luk oluyorum. Bir geldik battik [emoji3]

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Gecen bir kahveciye girdim. Cappucino kucuk boy 10 tl. Dedim tamam biz bunu avrupada 1.5 2 euroya iciyoruz da kardesim 10 tl nedir turk insani icin. Adam ne kazaniyor...

Her sey cok pahalanmis. Ucuz bir sey yok. Bir ayran doner 15 tl olmus daha ne olsun.

Alenichev arkadasim, hangi ülkede 1.5 -2€ Cappuccino ictin ?

Sayfa 746/999 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •