5 de 7 de olmaması için bir sebep yok. Hatta herkesin sandığından daha kısa sürede de olabilir...
5 de 7 de olmaması için bir sebep yok. Hatta herkesin sandığından daha kısa sürede de olabilir...
Dil aslandır, yatar eşikte...
İnşallah sizin maliyetiniz de çıkar sn. Şekerci.
Dolar bazlı dibin dibinin dibine geldik. Banka yerinde operasyonu canavar gibi karı ortada. Siz 3.03 alirken karı kaçtı şimdi kaç? Şimdi kaç olması lazım acaba?
Ki bu artarak sürecek yani. Can sıkmayın nasipten ötesi yok sabır her şeyin ilacı borsada para kaybetmezsiniz zaman kaybedersiniz ancak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük, 3Kas21
![]()
Eğer bu hisse 5-7 vs olacaksa 3.0-3.40 arası gelen tüm mal toplanacak demektir. O aralıkta inmeyen kalmayacak çünkü...
Eğlenceli ve heyecanlı bir 2-3 ay geçireceğiz...![]()
Söylemleriniz için teşekkür ederim, bana moral ve güç verdi
3.30un üstü muamma, 3,34ü hızlı geçerse 3,60 ve 4e kadar tavan yapabilir
YTD kendi uydurmam
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç de muamma değil...
100 Liraya bir kasa satın aldığınızı düşünün. Açıp bakıyorsunuz içinde zaten 40 Lira duruyor. Gelecek sene bir bakıyorsunuz 50 Lira daha gelmiş. Yani 3. seneden sonra paranızı zaten geri almış olacaksınız ve üste de para kalacak...
YKBNK böyle bir kasa. Böyle bir kasayı başka nerede bulacaksınız bir daha hayatınızda?
DTD (Kendi dondurmam...)
Evet ünlü raporunu paylaşmıştım, 2022 için tahmini 2 fk ile işlem görüyor. 2. 1 - 2. 2 senede kendini amorti eden ev var mı? Araba herhangi bir şey var mı? Mümkün mü?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dondurmamdan bir ısırık alıp, sallama bir şey söyleyeceğim: Borsa çıkmaya devam ederse Dolar düşecek. Bu ikisi birlikte çıkamaz...
XU100 2000'e doğru gidiyor. Bence bu hareket gerçekleşirse, Dolar da düşecek...
Bu sallamam gerçekleşmezse "Çok dondurma yemiştim, kendimde değildim..." derim. Gerçekleşirse "Ben demiştim!" demek için burada olacağım...
Şöyle dandik bir Dolar grafiği çalışmamı da ekleyeyim...
![]()
Yer İmleri