Sayfa 746/1002 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sevmediğim bir tip,oda zamanında devletin iç kaynaklarını kullandı çıkarı için,ama hiç olmazsa halkın içine giriyordu,üstelik o zamanlar eğitim köreltilmediği için çocuklarımız korkusuzca cevap veriyor,soru soruyor,sıkıysa başımızdakide korumasız halkın içine çıksaya.
    Çok kalabalık bir düğüne 2 yakın koruma ile geldi The Rahmetli, gözümlen şahit oldum.

Tabi ki bina içi veya dışı onlarca koruma vardır, fakat hiç birisini görmedim, resmi kıyafetli polisler dışında.

Şimdi ise, yüzlerce araçlan konvoy.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. “Afganistan'ı kontrol eden neredeyse tüm Avrasya'yı kontrol eder.” Bu cümlenden devam edeyim Üstad.Şimdi sıra bizde , politika aynı esasında…Türkmen kardeşlerini özüne döndür, bir nevi devşirme ( OSMANLI Yaptı bunu) , zeka seviyesi yüksek olanları okut, ülkesine mutlaka geri gönder ( Afganistan’ı nasıl kontrol edecen ) , kalanları AVRUPA ya boşalt böylece Suriyeliler konusunda yapılmayan/ yapılamayanı yap. Büyük DEVLET olmak istiyorsan .Korku üzerine yazılarını da dikkatlice okumuş idim, katılıyorum…

Balıkesir’de yolcu otobüsü yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonucu 11 kişi kaza yerinde, 3 kişi hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Çok kalabalık bir düğüne 2 yakın koruma ile geldi The Rahmetli, gözümlen şahit oldum.

Tabi ki bina içi veya dışı onlarca koruma vardır, fakat hiç birisini görmedim, resmi kıyafetli polisler dışında.

Şimdi ise, yüzlerce araçlan konvoy.
    Uçaklar,Saraylar,Hibeler,Besleme ordular(nusra) vb

Tam bir felakete gidiyoruz.Bu harcamalar bu ÜLKE karşılayamaz.

Batış yakın yani.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by burge Yazıyı Oku
    “Afganistan'ı kontrol eden neredeyse tüm Avrasya'yı kontrol eder.†Bu cümlenden devam edeyim Üstad.Şimdi sıra bizde , politika aynı esasında…Türkmen kardeşlerini özüne döndür, bir nevi devşirme ( OSMANLI Yaptı bunu) , zeka seviyesi yüksek olanları okut, ülkesine mutlaka geri gönder ( Afganistan’ı nasıl kontrol edecen ) , kalanları AVRUPA ya boşalt böylece Suriyeliler konusunda yapılmayan/ yapılamayanı yap. Büyük DEVLET olmak istiyorsan .Korku üzerine yazılarını da dikkatlice okumuş idim, katılıyorum…
    Ajan faktörü var.

Buraya geleni önceden birileri eğitip gönderdiyse*

Feto'nun okulları ay ne güzel derken burada olanlar unutulmasın.

Diğer dincilerin de ajan olmadıkları ne malum.

Önce Güçlü olacan sonra planı sen yapacan.

Bu dünyada Para kimdeyse güç onda

Artı Üretimde

TÜRKİYE'M ise eskiden daha zayıf,borçlu,nufus patlaması alıyor dışardan yapımız bozuluyor,Düşmanlarımızda çoğaldı.

Yani bu duruma bilinçli getirildik.BOP bağlamında.Nokta

Yabancı istemiyorum.

Önce kendimi bir toparlayım güçleneyim.

Vatandaşlarımı zengişleştireyim.

Yani ÖNCE VATAN

Biz gidiyoruz.

Elin ülkesinden banane.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Balıkesir’de yolcu otobüsü yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonucu 11 kişi kaza yerinde, 3 kişi hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı.
    Başımız sağolsun.

Uyuma yada Lastik sorunu gibi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

İyi Pazarlar TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 746/1002 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız