Sayfa 746/1002 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Tuhaf herifler gelip sert girip girip topa hep aynı şeyleri sayıkladıklarına sonrada hmn topukladiklarina göre adaletli ) nemalanilan mamalar azaliyo galiba
    Valla moruk konu Mustafa Kemal ve vatan olduğunda topa sert girilecek bi dönemdeyiz...

Cımbızla işimiz olmaz bizim...

)))

2.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Kellesini kopartmak tabi ki kafatasçılıktır. Kelle neden kopartılır ki? Kafatası için kopartılır. Türk milliyetçisi kafa koparırız derse Kürt milliyetçisi de aynısını söyler. Hal böyle olunca yurtta barış olmaz. Dünya başka bir çağa geçti,evrensel değerler var artık. Eski çağdan kalan kafalar bunları benimseyemedi. Hal böyle olunca sen benim ormanımı yaktın ben senin ormanını yaktım,bundan dünya zarar görüyor. İllaki savaş yapalım diyenler gitsin ötede savaşsın, düzgün Türklere de, Kürtlere de, doğaya, ormanlara da bulaşmasın, milletin derdi kendine yetiyor.
    Düzgün Türk, düzgün Kürt kim ya hu...

Yap bi tanım da faydalanalım...

3. Ben Sayın METEPOSTAnın düzgün kürtüne bayıldım doğrusu...

4.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Kellesini kopartmak tabi ki kafatasçılıktır. Kelle neden kopartılır ki? Kafatası için kopartılır. Türk milliyetçisi kafa koparırız derse Kürt milliyetçisi de aynısını söyler.
    Senin halkından onbinlercesini Kürdistan için öldüren insanların kellesi koparılıp leşleri alınmayacak da ne yapılacakdı masaya oturulup kahve mi içilecekdi! Sen savaşın anlamını bilmiyorsun düşmanını öldürürsün o da seni öldürür geride kalanlar da öcünü alır sonuçta kim ayakta kaldıysa bu topraklar onun yurdu olur.. Cumartesi bey, bu yeni çağda ABD'de Avrupada vb. vb. her etnik yaşadığı ülkede devlet kuruyor mu? Türk etniklerin olduğu ülkelerde Türkistanlar kuruldu da bizim mi haberimiz olmadı yoksa Kürtçüler böyle palavralarla zatıalinizi mi kandırdı? PKK/hdp Kürdistan için öldürdük öldüreceğiz ve de öleceğiz diye bayrak açmış, sizi başkomutan yapsak Türk askerine o halk düşmanlarını yoketme emri mi verirdiniz yoksa boş yere ölmeyin Niyazi olmayın mı derdiniz? Ortak malımız olan Türk ulusunun elindeki Türkiye tapusunu tabunuz kabul etmediğiniz çok verici olduğunuz belli.. Acaba ailenizin mülküne elkoymak isteyenler yakınlarınızdan birini öldürseydi onlara karşı da böyle hoşgörülü olurmuydunuz yoksa yalnızca ulusun ortak mülkü için mi hoşgörülüsünüz Sizin atalarınızdan bu yurtta Ermenistan/Hellenistan/Kürdistan kurmak isteyenlere karşı savaşan ölen yaralanan olmadı mı? Onlar yanlış iş yapmış da siz mi düzelteceksiniz? Milletin derdi derken hangi millet? Tek millet mi adem milleti mi İbrahim milleti mi yoksa Türk milleti mi kastettiniz kuşkuya düştüm..

Bir sorum daha var meteposta ismet inonunun etnik kökeni ne.

Madem yakın tarihe meraklisin meteposta pkk nasıl kuruldu araştırdın mi.apo nun karısı kesire öcalan 'ın babasının mesleği ne idi pilot necati kimdi hic duydun mu.

Yazdın mı google a dediğim isimleri meteposta yoksa gerek yok zaten biliyorum mu diyorsun

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir sorum daha var meteposta ismet inonunun etnik kökeni ne.
    Babası Kürt Annesi Türk diye biliyorum.. Ne için sorduydun? Kürtler ile Türkler evlilik yapmıştır diğer etniklerle de yapmıştır bunlar asla sorun olmadı..

Sayfa 746/1002 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •