Sayfa 746/882 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. tlgrm'da senin nickinle birisi yazıyor bilgin olsun o zaman kekonun adamı

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    tlgrm'da senin nickinle birisi yazıyor bilgin olsun o zaman kekonun adamı
    Benim hiçbir sosyal medyada hesabım yok. Kaya nicki çok kullanılan bir isim, yoksa kaya benimde tesadüfen yazdığım bir nick. Tlgrm’a nasıl girilir bilmem bile. Ben hiç bir teknik veya temel analiz paylaşımı yapmam. Teknik analizden hiç anlamam, temel analizide şirketleri iyi incelerim ama bunu kimseyle paylaşmam, töhmet altına girmemek için. Hoşuma giden şirketlerden birilerinin önerilerini okursamda bunu değerlendiririm. Yararlandığım kişilerede teşekkürümü ederim. Sendendende yararlanacağım bilgiler olsun sanada teşekkürümü yazarım. Dediğim gibi lütfen tartışmalarınıza beni katmayın

3. Yine garip garip atraksiyonlar, ama ederine ulaşacaktır illaki.

4. en fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar....(ÇİN ATASÖZÜ)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. küçük olaylar karşısında sabırlı olamazsan, büyük planları gerçekleştiremezsin...(çin atasözü)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. tokiye satılan ürünler bilançolar ne zaman fiyatlayacağız ya 2 tane twitter adresi takip ettim boğalar geliyor dediler piyasa dediler ayrışacaz dediler ne olacak halimiz

7.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    tokiye satılan ürünler bilançolar ne zaman fiyatlayacağız ya 2 tane twitter adresi takip ettim boğalar geliyor dediler piyasa dediler ayrışacaz dediler ne olacak halimiz
    agresif egegübrenin telegram sayfasına da sıçmışsın...tebrikler...en iyi yaptığın şeyi orda da yapmışsın...sana da çok yakışıyor...giden gelene yine ana avrat küfürler etmişsin...millet senden çekinir hale gelmiş..

8. berkosan ne olacak arkadaşlar sizlerin lafınızla aldık bizene eggübre'den oralarda gül eğlen buradan ümidi kestin mi benim adım agresif yatırımcı telegram hesabım yoktur

Sayfa 746/882 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •