Sayfa 747/855 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 6838 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by twiztaz Yazıyı Oku
    Açıklamalar

Borsa*İstanbul*A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri*Yönergesi'nin*5.*maddesi çerçevesinde, Milpa Ticari ve Sinai Ürünler Paz.* San. ve*Tic. A.Ş. (MIPAZ) payının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde**belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle*aşağıda adı belirtilen*yatırımcı*hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir*ve işlemlerine*yönelik olarak*07/10/2019 tarihinden itibaren 1 ay*süreyle*internetten emir iletilmesinin*kısıtlanması önleyici tedbiri*uygulanacaktır.

Yatırımcı*Adı ve Soyadı*
    MKK*Sicil Numarası
    Ümit*Yaşar KARAKAYA
    12775718

GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Malı çeşitli kademelerden kaptırdım diye üzülürken bu haberle tekrar çok daha aşağıdan yerine koyacagimi dusunemezdim. Yasasin SPK. Ayda yılda dogru bir iş yapmış diyecegim ancak Karakayanin suçu neydi? Üç kagitcilik mı yaptı yoksa spekülasyon manipilasyon mu yaptı. Neyse beni ilgilendirmiyor beni ilgilendiren tarafı kaptirdigim malları yerine koyacağımdır.

2. güzel haber. pazartesi tavana doğru gider

LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    güzel haber. pazartesi tavana doğru gider

LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunun nesi iyi haber? Adam bir şeyler yapmış ki SPK kısıtlama tedbir getiriyor ky ciyi korumak için. Iki yildir 1.40 seviyelerden alir ortalama 1.75 seviylerden verirdim. Bu seferde aynı olacagindan eminim.

4.  Alıntı Originally Posted by Drilling Yazıyı Oku
    Bunun nesi iyi haber? Adam bir şeyler yapmış ki SPK kısıtlama tedbir getiriyor ky ciyi korumak için. Iki yildir 1.40 seviyelerden alir ortalama 1.75 seviylerden verirdim. Bu seferde aynı olacagindan eminim.
    Adam basit bişey yapmış.
    Senin gibi kan emicilerin yıllardır milleti 1.40-1.75 arası sönürdüğü mipazda hepinizin elinden malı almış.
    Ne mal satmış; ne de aşağı yukarı manuplasyon yapmış.
    Zira gelen ceza manuplasyon cezası değil

Artık mızrak çuvala sığmıyor. Bütün mesele bu ! Speklerin bile avlandığı tahtada bundan böyle artık kimse elini kolunu sallaya sallaya gezemeyecek..Gözü kara bir adam çıkıp tahtanın spek ya da speklerini tokatlıyorsa zaman artık daralmış demektir. Bir hissede o firmanın patronuna biat etmeden speklik yapmak yürek ister. Patrona rağmen tahtada spek tokatlamak ise mangal gibi bir yürek sağlı sollu beş okka t..ister. Malını kaptıranlar bu kap haberine sevinmesin. Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır.Daha önceki yazımdada dediğim gibi ya doğan ailesiyle anlaşır yoluna devam eder ya da restini çeker tek başına yoluna devam eder. Bu saatten sonra artık geri dönüş yok, ok yaydan çıktı bir kere...karşındaki adam yamansa doğan bile malına ortak istemez, malını kaptırmak istemez. Artık biraz da doğan düşünsün....
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

6. Yasasin SPK. dedikten sonra altta msg da 1.40 dan alır 1.70 den verirdim. onu da sık yapıyordum dediniz ya. yoksa ona damı yasasın spk )

7. Bu habere p.tesi taban yaptirmaz ins..umarim..

TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. mızrak çuvala sığmıyor
    neden sığmıyor
    sanayi şirketi de para mı basıyor
    ihale mi aldı
    yüklü karmı açıklayacak
    defter değeri mi yerlerde
    adamda para var alıyor
    cevapları söylemleri pek sığ kalıyor
    hiç biri doğru cevap değil
    neden aldığının cevabı hala yok.

Sayfa 747/855 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri