Sayfa 747/981 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pıst 100 9860 saatlikte bu bölge altı kapanışlarda aşağı salınım hızlanır bende
    ya sindomo bırak simdi eve geve .. sen buradan endeks en az 1 ay kalkmazz gayet iyi biliyorsun hatta ekim sonu .. ralli malli olmaz kısa yükselis sonra kafasına basıs ... dün bofa aldı bugun sattı senin borsan birilerinin elinde iste muhtac kalınmıs ....
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İzmir'de bazı evler yandı, uyarı geldi: Bölgeyi boşaltın
    Tokat'ta heyelan nedeniyle cami ve 5 ev yıkılan Günebakan köyü havadan görüntülendi
    Tokat'ta, toprak kayması nedeniyle cami ve 5 evin yıkıldığı Niksar ilçesine bağlı Günebakan köyü dronla görüntülendi

https://www.aa.com.tr/tr/gundem/toka...ulendi/3129250

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ya sindomo bırak simdi eve geve .. sen buradan endeks en az 1 ay kalkmazz gayet iyi biliyorsun hatta ekim sonu .. ralli malli olmaz kısa yükselis sonra kafasına basıs ... dün bofa aldı bugun sattı senin borsan birilerinin elinde iste muhtac kalınmıs ....
    al bir soğuk bira iç kendine gel , şimdi sorularını cvp vereyim bunları bana yazma neden ben orta vade yorumları trend başladığında yaparım.Şuanda testere ile indir bindir bu yüzden kısa vade trade ederim malın üzerine yatmam uzun ve orta vade yorum yapılacak hava yok .Orta vade yorum yapmadım diye apka tarafından saldırıya uğradık bu piyasada trend başlayınca yaparsın orta vade yorumu ona anlatamadım şimdi çinde miş galiba dün öğle söyledilergraf olarak teknik görüşümü arkada paylaştım .
    kolay gelsin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. maymun çiçeği, dötünün dibinde gelip birileri vuruluyor, japon analar care trade ile borsaları aşağı vuruyor bu düzende neyin orta vade yorumunu yapıcam thy sene başı 330 hedef veren JP bugun maymun çiççeği varken 490 hedef veriyorYılın 2. dönemi zor geçecek şirketler içinde hazırlıklı olmayan bir önceki krizlerde ne yaşanmışsa aynısını yaşayacaklar bu havalarda öngörü olmaz piyasa oynaktır 1 alır 3 verirsin gör ona göre ateş et.strateji bu lemur
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5. Kullandığımız stopları bile öğrenmeye başladı pela sağolsun uzun süre sonra short olan robotuma da stop yaptırdı, robot robota bunu yapmamalı

6.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    asagıda yol uzun ve yalnız yurumek ıstıyorsa shortcuları sılkelemeye calısıyor dıye okurum...
    Gözünüzden kaçtı sanırım.Dün piyasa uçarken aşağı yönlü hareketin devamını beklediğini belirtti Sayın Selloo

Bugünde yukardaki öngörüde bulunmuş.Bence takibe değer.

Söz alan Ahmet Şık konuşmasına, "Sizde hiç utanma yok" diye başladı. Bu sözlerin ardından vekiller birbirine girdi. Alpay Özalan konuşma yapan Ahmet Şık'a saldırdı. Yumruklar, tekmeler havada uçuşurken oturuma ara verildi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    hızlı longçuların alayı arazi oldu
    dua edin thy katılmadı şenliğe

Sayfa 747/981 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları