Yatırım tavsiyesi değildir.
Tokat'ta heyelan nedeniyle cami ve 5 ev yıkılan Günebakan köyü havadan görüntülendi
Tokat'ta, toprak kayması nedeniyle cami ve 5 evin yıkıldığı Niksar ilçesine bağlı Günebakan köyü dronla görüntülendi
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/toka...ulendi/3129250
al bir soğuk bira iç kendine gel , şimdi sorularını cvp vereyim bunları bana yazma neden ben orta vade yorumları trend başladığında yaparım.Şuanda testere ile indir bindir bu yüzden kısa vade trade ederim malın üzerine yatmam uzun ve orta vade yorum yapılacak hava yok .Orta vade yorum yapmadım diye apka tarafından saldırıya uğradık bu piyasada trend başlayınca yaparsın orta vade yorumu ona anlatamadım şimdi çinde miş galiba dün öğle söylediler
graf olarak teknik görüşümü arkada paylaştım .
kolay gelsin
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
maymun çiçeği, dötünün dibinde gelip birileri vuruluyor, japon analar care trade ile borsaları aşağı vuruyor bu düzende neyin orta vade yorumunu yapıcam thy sene başı 330 hedef veren JP bugun maymun çiççeği varken 490 hedef veriyorYılın 2. dönemi zor geçecek şirketler içinde hazırlıklı olmayan bir önceki krizlerde ne yaşanmışsa aynısını yaşayacaklar bu havalarda öngörü olmaz piyasa oynaktır 1 alır 3 verirsin gör ona göre ateş et.strateji bu lemur
![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Kullandığımız stopları bile öğrenmeye başladı pela sağolsun uzun süre sonra short olan robotuma da stop yaptırdı, robot robota bunu yapmamalı
![]()
Söz alan Ahmet Şık konuşmasına, "Sizde hiç utanma yok" diye başladı. Bu sözlerin ardından vekiller birbirine girdi. Alpay Özalan konuşma yapan Ahmet Şık'a saldırdı. Yumruklar, tekmeler havada uçuşurken oturuma ara verildi.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
hızlı longçuların alayı arazi oldu
dua edin thy katılmadı şenliğe
Yer İmleri