ben gidip maaş çekeyim, gündüz çok kalabalıktı sırada beklemeden kaçtım oradan.![]()
ben gidip maaş çekeyim, gündüz çok kalabalıktı sırada beklemeden kaçtım oradan.![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Davşanlı güzeldir, Raha Gaya ile daha da güzeldir.
Gaya bey olmasa, tadı olmazdı sanırım..![]()
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Mahalledeki kuyumcuya bu altın kambiyo işini sordum. Henüz bilgileri yokmuş.
- eğer bizden vergi alırlarsa bunu satışa yansıtırız dedi. Peki gr. çeyrek vb. satışlarda bu iş nasıl olacak dediğimde '' Abiciğim bizim millete şu kadarı ons tan , şu kadarı kar payı, şu kadarı vergi diye anlatmaya kalkarsan kafası karışır. Biz onu her şey dahil tek fiyata ayarlarız geçeriz '' dedi.
Yer İmleri