Sayfa 748/1000 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,094
    ben gidip maaş çekeyim, gündüz çok kalabalıktı sırada beklemeden kaçtım oradan.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Gidip görmek lazım, çok güzel yerler

derelide dinlenmek lazım, sıcak su havuzuna girmek lazım.

ben gittim...

Çok teşekkür ederim sn. güneysu. özelden bilgiler akıyor. Ben aradığım bilgilere ulaştım.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Mustafa bey, Bizanslı değil ki?
    Mustafa bey Eskişehirli ama siz sürekli bizansa yuklendiniz o anlamda dedim, ucu Mustafa beye de dokunuyor sonuçta orasi da büyükşehir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,094
    Davşanlı güzeldir, Raha Gaya ile daha da güzeldir.

Gaya bey olmasa, tadı olmazdı sanırım..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,094
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Mustafa bey Eskişehirli ama siz sürekli bizansa yuklendiniz o anlamda dedim, ucu Mustafa beye de dokunuyor sonuçta orasi da büyükşehir.
    Derdi hep benimle..

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben varım Tavşanlı'lı, arkadaşın kaşıntısı tutmuş, kaşıyacağız galiba.
    Uslub cok sıkıntılı.

Ressam Izmırde değil misin sen ?. Doguya yönün cevirme, her zaman batıya..

Ama gezip görülür...Max 2 gün..

7.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Derdi hep benimle..
    Orası Kostantinopolis değil ki .

8. Mahalledeki kuyumcuya bu altın kambiyo işini sordum. Henüz bilgileri yokmuş.

- eğer bizden vergi alırlarsa bunu satışa yansıtırız dedi. Peki gr. çeyrek vb. satışlarda bu iş nasıl olacak dediğimde '' Abiciğim bizim millete şu kadarı ons tan , şu kadarı kar payı, şu kadarı vergi diye anlatmaya kalkarsan kafası karışır. Biz onu her şey dahil tek fiyata ayarlarız geçeriz '' dedi.

Sayfa 748/1000 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •