Sayfa 748/1044 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Oooo patron günaydın.
    Başlık sakinleri bakıyorum da koskoca patrona fazla mesai yaptırmışsınız. Vallahi ayıp oldu.
    Günaydın Selim...

Müsait oldukça dostlarla sohbet etmeye geliyorum...

Dün istemsiz yaptığım bir hareket kolumdaki acıyı biraz hafifletti. Belki de zaman içerisinde tamamen iyileşirim...

Hazır biraz iyiyken biraz çalışayım derken, çıkan sonuçları paylaşıyorum...

Yorulursam çaktırmadan kaçarım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Peki degerli abilerim bu enflasyon ortaminda en az etkilecenek sektor ne olabilir halkin alim gücünün düştüğü ve dolarin enflasyonla benzer sekilde arttigini varsayarsak. Kapi yine ihracatçı sirketlere cikiyor ama hangi sektorler on planda olabilir degerlendirme ve tecrubelerinize istinaden.
    Sn T/A musait bir zaman Sokm incelemenizi alabilirmiyiz. Mahallede 3 tane şok açıldı son 2-3 ayda en son gecen hafta bizim apartman altina açılınca kayıtsız kalamadim
    SOKM ile ilgili birkaç sayfa önce bir analiz yapmıştım. Aşağıya alıntılıyorum...

Siz onu okurken ben de gün içerisinde değişim var mı diye bakar, bir farklılık varsa güncelleme yapar paylaşırım...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    SOKM...

Dediğiniz gibi güncel haberler hisselere kısa vadede çok fazla etki edebiliyor. Fakat uzun vadede yolunu değiştiremez...

Biz yine de şu anda kısa vade bakalım. Çünkü içerisinde bulunduğumuz anlar riskli günler içeriyor...

22.74 seviyesinin altına sarkarsa düşüş derinleşebilir. İlk durak 20.6x seviyesidir...

Haftalık görüntünün de olumsuz seyretmesi ile yeni alım zaten düşünülemez. Elinde olanlar karar verecekler. Ya sabır deyip bekleyecekler, ya da 22.74 altına geldiğinde satıp kurtulacaklar. Ortalık sakinleşince yeniden alım denenebilir...

Fazla beklemeye gerek kalmadı. Hemen bakabildim...

SOKM yorumumdan sonra 22.84 'den yukarı çevirmişler...

Kısa vadede olumsuz haberlerin etkisi ancak 50 günlük EMA 'ya kadar düşüşle sonuçlanmış...

Şimdilik sorun yok gibi duruyor...

Tüm dönemler kafayı yukarı kaldırmışlar. Özellikle aylık ciddi bir hareket içerisinde...

Ortalamaların altına gelmediği sürece yukarı yönlü devam edebilir...

4. Cok teşekkürler cok hizli oldu
    Fazla beklemeye gerek kalmadı. Hemen bakabildim...

SOKM yorumumdan sonra 22.84 'den yukarı çevirmişler...

Kısa vadede olumsuz haberlerin etkisi ancak 50 günlük EMA 'ya kadar düşüşle sonuçlanmış...

Şimdilik sorun yok gibi duruyor...

Tüm dönemler kafayı yukarı kaldırmışlar. Özellikle aylık ciddi bir hareket içerisinde...

Ortalamaların altına gelmediği sürece yukarı yönlü devam edebilir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Bu operasyon hisselerini nasıl buluyorsunuz...?

Eğer ilk baştan giren ve sonuna kadar dayanabilen varsa elini sıkmak isterim...

Bir dahaki sefere bizlere de haber eden olursa buradaki arkadaşlar da faydalanmış olur...

...
    KAN KOKUSU nu takip ederek.
    Mesela bugün KRDMD yi takip ediyorum. 17,90 normalde stop olması gereken yer.Herkesin stop olduğu yerde işleme girmek gerek. Ama bakalım aşağı nereye kadar basacaklar. Oradan sonra muhtemel hedef 19,2x gibi olur.

Pozisyon açmadan izlemenizi tavsiye ederim. Güzel basıyorlar.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

PKART Takas grafikleri...

GEDİK ve İŞ Yatırımı ayrı ayrı olarak paylaştım. Aksi aynı ölçekte diğerleri okunamaz hale geliyordu...

CITI 'yi de tek başına Citi Menkulden transfer yapıldığı zamandan itibaren paylaşıyorum... Yine elinde malı sıfırlamış durumda...!!!

Son olarak son 2 yıllık süreçte İş Yatırım ve CITI 'nin hareketleri ilgimi çektiği için onu da paylaşayım...

Kendi mallarımı bildiğim için İş Yatırımdaki durum bana ilginç geldi. Birisi satıp, diğeri almış gibi bir durum var. Ben uzun sayılabilecek bir süredir hareketsiz olduğuma göre ve çok büyük miktar mallardan söz ettiğimiz için alan satanı görmek adına incelemeye değer olduğunu düşündüm...

Son 1 yıldır GEDİK 'in mallarının büyük bir kısmı İş Yatırıma devrolmuş. Benim hareketsiz olduğum dönem...!!!

NOT: 306bin lot GEDİK mallarının blokeden dolayı azaldığını da incelerken göz önünde bulunduralım. Şu andaki mevcuda bunu eklediğimiz zaman 734bin lot yapıyor...

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

Sayfa 748/1044 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •