Sayfa 749/1012 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,087
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Özür dilerim abi
    Hemen uzaklaşıyorum başlıktan.....

saygılar/başarılar
    bu başlık zenginler kulübü, burada sol/sosyalist söylemler geçmez.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Hey allahım ilk defa forumda şikayet butonu nerde diye aramaya başlamıştım.Neyse birileri uyardı moderatörleri sanırım.Bu nedir kardeşim insan okuduğunu anlama sıkıntısı çekiyorsa neden yazar ki.Anlıyamadığın şey hakkında yazılır mı.Hem de hakaret falan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,087
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Ykb devammı hocam. yoksa taşıdınızmı oranlar düşük diye.?

Ben mart başına kadar bağlamıştım ykb
    Denizdeyim, 62gün 23.40 290 k 25 12 de bağlandı.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Denizdeyim, 62gün 23.40 290 k 25 12 de bağlandı.
    İyi yapmısınız ben 2 gün önce mt ile görüştüm. en fazla %22 25 veriyoruz demişti. 500 k için.

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hey allahım ilk defa forumda şikayet butonu nerde diye aramaya başlamıştım.Neyse birileri uyardı moderatörleri sanırım.Bu nedir kardeşim insan okuduğunu anlama sıkıntısı çekiyorsa neden yazar ki.Anlıyamadığın şey hakkında yazılır mı.Hem de hakaret falan.
    Aman dikkat şiakyet butonu ile itibar verme butonu pencerenin hemen sol altında yan yana duruyor. İtibar verme yıldız ,şikayet butonu üçgen olanı. Bazen karışabiliyor. 15-20 adet şikayet butonu yiyen bir zatı muhterem aradan 5-6 yüksek itibar kapıveriyor yanlışlıkla.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. 24'le bile bağlansa net 20.4 oluyor.Aslında mevduat işi bitmiş bence.Enflasyonun 4-5 puan aşağısında kalıyor.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Aman dikkat şiakyet butonu ile itibar verme butonu pencerenin hemen sol altında yan yana duruyor. İtibar verme yıldız ,şikayet butonu üçgen olanı. Bazen karışabiliyor. 15-20 adet şikayet butonu yiyen bir zatı muhterem aradan 5-6 yüksek itibar kapıveriyor yanlışlıkla.
    Valla şimdiye kadar o işlerle hiç uğraşamadım,ne itibar vermenin ne de şikayetin yerini biliyordum.İlk defa bu akşam şikayet nedir nasıl yapılır araştırmak zorunda kalacaktım,sanırım gerek kalmadı sn rxpu ))))))

8.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    bu başlık zenginler kulübü, burada sol/sosyalist söylemler geçmez.
    Abi yemin ediyorum bak yemin ediyorum şu Hisse .Net te sevdiğim/saydığım 3-4 kişiden birisin...
    Hele tek cümlelik esprilerine bayılıyorum...
    Abi belki karşılaşamayız şimdiden yeni yılını kutlayayım

Güneysu Abi :Yeni yılın sana mutluluk/sağlık/ ve başarı getirmesini diliyorum...
    (tabi yoldaşlarımında kutluyorum)

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 749/1012 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •