Sayfa 749/1527 İlkİlk ... 2496496997397477487497507517597998491249 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    Kuzum ben oy verdim ama sandıkta değişen birşey olmayacak sonuçta

Demokrasi olsun yeter
    silivriye atlet don cigara gönderirim )

2. citilililer geldi anlaşıldı
    klasik bir kozaa günü daha

ellerindekileri bitirdikleri zamanda açığa satışa yaparlar bu sefer

ne gavur çıktı bunlar
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

3.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    pasta isteği olan varmı ?
    Albaraka rica etsek

GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

KOZAA(180)

Spekülatör, 180 dakikalık sistemde QQE göstergesine 1,5 senedir indirmemiş olduğu seviyeye indirdi..!!!!!Bu seviyelerden hareketlenmesi başlayacak..( Şu an QQE >>20-30 aralığında..)

Bugün galiba yabancı kozaa yı bıraktı

Kozal la yakından ilgilenecek

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Kozaa ??

Birkaç hissede dikkatimi çeken bir durum var... Yerli oto 5 lisi açıklamasından sonra vestel ve asuzu sanki grup şirketiymiş gibi sürekli beraber hareket etmekte..Bir diğer noktada nadiren vestel asuzu yu geçiyor ancak sonrasında aasuzu tekrar arayı açıyor..Bu çokkez tekrarladı tıpkı ipek ile kozaa gibi

Bir diğer konuda ALBRK diğer bankalardan özellikle ani hareketlerde genelde ters hareket ediyor..Grafiğe tam oturtamadım ama bankalar eksi iken albrk artıya ve tam tersi durumda da eksiye geçmekte..bir süredir günlük takip ediyorum..Ayrıca albrk ne olursa olsun genelde bir fiyat üzerinde dar hareketler yapmakta..

vestel asuzu ikili grafik
    kozaa da nasılda bile bile lades diyoruz herseferinde? bu artık altının büyüsü diyorum insan başka türlü bukadar kör olmaz...
    Göstergelerde bi güzellik başlayabilir mi sizce ustalar..benim gördüğüm doğrumudur?

Bu da vestl asuzu arasındaki simetri aynen devam ediyor.vestel nadieren asuzunun üstüne çıkıyor ama hemen asuzu tekrar üste atıyor kendini hiç değişmiyor bu simetri..

Sayfa 749/1527 İlkİlk ... 2496496997397477487497507517597998491249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •