-
gazmanbaba, bu bizim arsanın inşaat izni kaç metrekare, kaç bina yapılabilir, kaç kata kadar izin var, toplamda ne kadar metrekare satılabilir inşaat yapılacak? bu gibi konularda bilginiz var mı?
-
Yeni tapular alınmadan bunları söyleyemem belki şirket bilgi verebilir. Muhtemelen onlarda yasal işlerin tamamlanmasını bekliyorlardir. Sonuç olarak bunlar bağlayıcı ciddi bilgiler.
-
bu ne yaaa abartisiz hergun dusuyor bu adi kagit... tamam ozdemir ucar sen kendini batirirsin bizi degil...sifirla hisseni defol git..
-
hergun satma azar azar...kalan lotlarini yaz satisa bak belki alan olur...bu ne yaaa saat 10 dedimi hemen eksiye geciyor
-
187.30 dan 24 lot daha cektim..ver asagiya verr...ver mehteri verr
-
bide diger hesaptanda 64 lot aldim hadi bakalim ozdemir ucar...sat bakalim nereye kadar satacan merakla bekliyorum
-
200 lotu kurtaracaz diye 2000 lot ettik...valla cok iyi biliyor bu işi...milleti dokerim dedikce milleti inatlaştirdi...
-
en fazla 3000 daha alirim ama birden degil..neyse biraz daha izleyelim...180 lerde de bitirdim alimimi cek asagiya 170 lere bekliyorum orada...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri