Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar gayme alanlar enflasyondan korunmaya çalışmıyorlar, hiper enflasyondan g.tlerini kurtarmaya çalışıyorlar, dolar gayme de % 5 girecekken TL'de % 50 girer.
    Reha abi…

Finans kürsüsü başkanı olsanız, öğrenciye bu kadar net anlatamazdınız !! Tebrik ediyorum

Yiyecek azalınca Kurtlar bile sürünün yaralısını yiyerek hayatta kalmaya çalışırlar....Büyük fonlardan short açanları bu dönem avlıyorlar...Dolar momentumu çok yüksek dış piyasada destek atıyor...MB belirli bir rakamdan sonra elindekileri kullanarak kurun dengelemesini yapacaktır..En az 1-10 artış ki 13.5 yapar.Bence 13.5 den sonra MB na bakmak lazım

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Yiyecek azalınca Kurtlar bile sürünün yaralısını yiyerek hayatta kalmaya çalışırlar....Büyük fonlardan short açanları bu dönem avlıyorlar...Dolar momentumu çok yüksek dış piyasada destek atıyor...MB belirli bir rakamdan sonra elindekileri kullanarak kurun dengelemesini yapacaktır..En az 1-10 artış ki 13.5 yapar.Bence 13.5 den sonra MB na bakmak lazım
    Buna gerçekten inanıyor musun?

Yahu adam 5 milyar dolar aktarıp satsa kuru en az 10 da bulursun. Şakacı seni

4. 11.13 yine geliyor tssss

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bugün 12 yi bırak, 11.30 bile olamaz. Olursa ben yazmayı bırakırım.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    tamam kazanan kalıt kaybeden gider .
    Yönetici okusun kaybedeni uçursun
    Gece 24:00 de süre biter 12 ti yakarsa ben yakmaz ise sen kazanırsın sözüm söz

Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Buna gerçekten inanıyor musun?

Yahu adam 5 milyar dolar aktarıp satsa kuru en az 10 da bulursun. Şakacı seni
    O fon yöneticilerinin süper zeki olduğuna inanıyorsanız sorun yok...O fon yöneticilerinin birçoğu ABD de konut söktöründe trilyon dolarları buharlaştırdılar...Sonuç itibariyle MB ilk hamlesinden haberi olanlar vurgun yaparken haberi olmayanlar sopayı yedi...

7. eur/usd 1.1289

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,580
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar gayme alanlar enflasyondan korunmaya çalışmıyorlar, hiper enflasyondan g.tlerini kurtarmaya çalışıyorlar, dolar gayme de % 5 girecekken TL'de % 50 girer.
    ...Neye istinaden konuşuyorlar acep kıt bilgisiylen,paranın olmadığı yerde hamlede yapılamıyor,zaten faiz düşürerek dövizi devalüasyona iteliyorlar,duyumlarıma göre ilk etapta 12 konuşuluyor,konut faizleri düşürmek içinmiş,kim inanır buna,emlakçıların çoğu ilanları geri çekmişler,benim emlakçıma bile şu an satışları durdur dedim,üstelik konut malzemeleri katlamış maliyet yükselmişken.

Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •