Yabancılar günü birlik mi gelmiş..
İyi ki yatıya kalmıyorlar...
Hans mans çok yoksa
Silkeleme kısa sürer.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancılar günü birlik mi gelmiş..
İyi ki yatıya kalmıyorlar...
Hans mans çok yoksa
Silkeleme kısa sürer.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yabancılara sağlam monteleyememişiz günübirlik kaçmışlar, yatıramadık gitti şunnarı
Hamdım Piştim Yandım
Temkinli olmak lazım.
Osmanlı'nın koyunu sonra çıkar oyunu diye söz var. Burada da değişik görüşler dile getirildi.
Çok vaatler verildi, Kılıçdaroğlu'nu başkan yapıp sonra vekil sayısı yetmiyor deyip vatandaşı oyalama taktiği de olabilir.
Banu Avar'ın videosunu seyrettim, kukla muhalefet olduğu gibi kukla iktidar da olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Aynen ben de çok yazdım bu konuda özür diliyorum herkesten, sinirlenmeye gerek yok, bizimkisi umut işte uyarıp uyarıp olmayınca sinir olduk. Neyse ne işimize bakalım VOB TABAN çok oynatırlar iki hafta o oldu yukarı bu oldu aşağı o onu dedi bu bunu dedi.
Çok dikkatli olun arkadaşlar.
Benim için siyaset defteri kapanmıştır herkes ekmeğine baksın özeti o
Mantikli bir aciklama....
iyi bir takas ve tahta okuyucusu degilim...Hakkim olmasina ragmen paketime derinlik istemedim. butun spot ve vadeli islemleri sadece aktif olan kademeden yaparim.
Ama ocak ayindan beri izledigim kadari ile VF nin elinde de yiginla kursun yok...Oda kursunlarini idareli kullaniyor. Son 5 aydir her sert satis gunlerinde KK ortaya cikip bunun hesabini soracagini beyan ettigi her gunun ertesi Bist sert bir yukari tepki veriyordu.
Bu is kafami biraz kurcaladi....,.Onun icin 2.tura kadar birileri secim sonuclarini etkilemeye yonelik hincini Bistten cikarabilirmi diye sordum.
Bana gore dusuk bir ihtimal. Ama bu ulkede her an her sey olabilir.
Yer İmleri