Sayfa 749/1005 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Viop L

Yabancılar günü birlik mi gelmiş..
    İyi ki yatıya kalmıyorlar...
    Hans mans çok yoksa
    Silkeleme kısa sürer.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. Yabancılara sağlam monteleyememişiz günübirlik kaçmışlar, yatıramadık gitti şunnarı
    Hamdım Piştim Yandım

3. Temkinli olmak lazım.
    Osmanlı'nın koyunu sonra çıkar oyunu diye söz var. Burada da değişik görüşler dile getirildi.

Çok vaatler verildi, Kılıçdaroğlu'nu başkan yapıp sonra vekil sayısı yetmiyor deyip vatandaşı oyalama taktiği de olabilir.

Banu Avar'ın videosunu seyrettim, kukla muhalefet olduğu gibi kukla iktidar da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Temkinli olmak lazım.
    Osmanlı'nın koyunu sonra çıkar oyunu diye söz var. Burada da değişik görüşler dile getirildi.

Çok vaatler verildi, Kılıçdaroğlu'nu başkan yapıp sonra vekil sayısı yetmiyor deyip vatandaşı oyalama taktiği de olabilir.

Banu Avar'ın videosunu seyrettim, kukla muhalefet olduğu gibi kukla iktidar da olabilir.
    Aynen ben de çok yazdım bu konuda özür diliyorum herkesten, sinirlenmeye gerek yok, bizimkisi umut işte uyarıp uyarıp olmayınca sinir olduk. Neyse ne işimize bakalım VOB TABAN çok oynatırlar iki hafta o oldu yukarı bu oldu aşağı o onu dedi bu bunu dedi.

Çok dikkatli olun arkadaşlar.

Benim için siyaset defteri kapanmıştır herkes ekmeğine baksın özeti o

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şu andan sonra büyük bir düşüş zor..Zaten düşürmek için extra efor sergilendi.. Son 2 hafta mal alan yabancı da bugün satışa başladı..
    Sanırım 3.5-5 milyar TL son alınan malın da zaten yarısını bugün kustular. Yabancının satmadığı mallar zaten gene duracak bence.
    Bence hükümette 2.tura kalacağını tahmin ediyordu. VF üzerinden bu 2 haftada borsaya para sokacaklarını düşünüyorum. Son kurşunları şu ana saklamış olabilir...
    Mantikli bir aciklama....

iyi bir takas ve tahta okuyucusu degilim...Hakkim olmasina ragmen paketime derinlik istemedim. butun spot ve vadeli islemleri sadece aktif olan kademeden yaparim.

Ama ocak ayindan beri izledigim kadari ile VF nin elinde de yiginla kursun yok...Oda kursunlarini idareli kullaniyor. Son 5 aydir her sert satis gunlerinde KK ortaya cikip bunun hesabini soracagini beyan ettigi her gunun ertesi Bist sert bir yukari tepki veriyordu.

Bu is kafami biraz kurcaladi....,.Onun icin 2.tura kadar birileri secim sonuclarini etkilemeye yonelik hincini Bistten cikarabilirmi diye sordum.

Bana gore dusuk bir ihtimal. Ama bu ulkede her an her sey olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Her 2 aday da çekilirse,o zaman Cumhurbaşkanlığı seçimi Erdoğan için referanduma döner.Oylar Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığına evet ve hayır olarak tasnif edilir, oylamaya katılanların %50'sinden 1 fazlası Erdoğan'a hayır derse ,Cumhurbaşkanlığı seçimi sıfırdan aynı veya farklı adaylarla tekrarlanır.TBBM seçimleri tekrarlanmaz.(Anayasa madde 101)

MADDE 101- (Değişik: 16/4/2017-6771/7 md.)
    Cumhurbaşkanı, kırk yaşını doldurmuş, yükseköğrenim yapmış, milletvekili seçilme yeterliliğine sahip Türk
    vatandaşları arasından, doğrudan halk tarafından seçilir.
    Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.
    Cumhurbaşkanlığına, siyasi parti grupları, en son yapılan genel seçimlerde toplam geçerli oyların tek başına
    veya birlikte en az yüzde beşini almış olan siyasi partiler ile en az yüzbin seçmen aday gösterebilir.
    Cumhurbaşkanı seçilen milletvekilinin Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliği sona erer.
    "Genel oyla yapılacak seçimde, geçerli oyların salt çoğunluğunu alan aday, Cumhurbaşkanı seçilir. İlk
    oylamada bu çoğunluk sağlanamazsa, bu oylamayı izleyen ikinci pazar günü ikinci oylama yapılır. Bu oylamaya,
    ilk oylamada en çok oy almış iki aday katılır ve geçerli oyların çoğunluğunu alan aday, Cumhurbaşkanı seçilir.
    İkinci oylamaya katılmaya hak kazanan adaylardan birinin herhangi bir nedenle seçime katılmaması halinde;
    ikinci oylama, boşalan adaylığın birinci oylamadaki sıraya göre ikame edilmesi suretiyle yapılır. İkinci oylamaya
    tek adayın kalması halinde, bu oylama referandum şeklinde yapılır. Aday, geçerli oyların salt çoğunluğunu aldığı
    takdirde Cumhurbaşkanı seçilir. Oylamada, adayın geçerli oyların çoğunluğunu alamaması halinde, sadece
    Cumhurbaşkanı seçimi yenilenir.
    Seçimlerin tamamlanamaması halinde, yenisi göreve başlayıncaya kadar mevcut Cumhurbaşkanının görevi
    devam eder
    "
    Kk çekilirse Oğan ile ikame edilir anlamı çıkıyor mu ?

Doğru mu anlıyorum?

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Kk çekilirse Oğan ile ikame edilir anlamı çıkıyor mu ?

Doğru mu anlıyorum?
    Evet, doğru.

Sayfa 749/1005 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •