Sayfa 749/1006 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Hadi kolay gelsin 16.00 dan sonraki gerçek oyuna geliriz.
    pozisyonlar devam
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    TCELL'de zurnanın zırt dediği yere geldik, acaba napacak yeni prensimiz TCELL (?)...Öle diyollar da...Şehzade Mustafa gibi boğuvermesinler bunu da...Zaloğlu...zalımınoğlu...ytd

TCELL'e dikkat burayı geçerse, bambaşka bir boyuta geçer, YTD

Normalde geçememesi lazım. Ancak buradaki sayım olası bir LD 5 veya 1-2, 1-2 sayımın tamamlanması üzerine. Geçenlerde siz olsanız TCELL'de herkesi nasıl silkelersiniz diye bir soru sormuştum, yani tam da bununla ilgili....

Bakalım napacak...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Öyle gerçekten de..1 ay önce oysa neler konuşuluyordu piyasada ..
    Dünün agresif ayıları, bugün bizden çok boğa olmuş..
    Okudukça gülümsüyor insan....

Piyasa 2 yönlüdür ama. Bunu da hiç unutmamak lazım....
    Evet herkes Boğa görünümünde olduğu için beklenen Rallinin Short ayağı eksik kalıyor,
    Yukarı gitmesi benimde işime gelir! kredili olmayan mal taşıyorum, vadeli piyasa da işlem yapmamaya çalışıyorum, Viop30 da para kazanmanın imkansız olduğunu biliyorum! deneyimle sabittir! nedeni karda oturamayıp satıyorsun ama ters de kaldığında stoplamayıp maliyet azaltmaya çalışıp iyicene gömülüyorsun, kazandığın 3-5 kaybettiğin 30-50 oluyor!

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Evet herkes Boğa görünümünde olduğu için beklenen Rallinin Short ayağı eksik kalıyor,
    Yukarı gitmesi benimde işime gelir! kredili olmayan mal taşıyorum, vadeli piyasa da işlem yapmamaya çalışıyorum, Viop30 da para kazanmanın imkansız olduğunu biliyorum! deneyimle sabittir! nedeni karda oturamayıp satıyorsun ama ters de kaldığında stoplamayıp maliyet azaltmaya çalışıp iyicene gömülüyorsun, kazandığın 3-5 kaybettiğin 30-50 oluyor!
    çok güzel özetledin......

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    çıtak abey o sayım achiles abeyin onay vermediği hatta imkansıza yakın dediği ve hatırıma şekledilmiş bir sayım. hemi de -40 değil 40 hedefli. bende 112 acil yardım yetişse olmamı deyu sordum. hadi len ordan dediydu abey.
    Sayın abicim,

Benim Sayın Zdx Lunar Lunar'a cevaben paylaştığım sayımları ve sizin sorunuza yönelik bu ihtimalin olamayacağına yönelik cevabımı, aradaki yazışmaları sıralı halde okuyunca, arkadaşın anlamadığını veya yanlış anladığını sanmıyorum.

20 yıldır buralardayız, ben bu konuları aşalı çok oldu, boş verin takılmayın. Saygılar.

6. O zaman ayu postu giyen boğa olalım...
    Biraz da olumsuz yazalım endeks düşsün diyelim... Short çu çekelim piyasaya...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. GUBRF RSI AL vermiş, şansımı denedim aldım kaçtım.

SISE de şansımı deniyorum orada hareket var gibi. Bir kaç kademe hedefim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    O zaman ayu postu giyen boğa olalım...
    Biraz da olumsuz yazalım endeks düşsün diyelim... Short çu çekelim piyasaya...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Puahahahhahsh
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir. Kimse şort olmaz dayucuğum
    Şu şekilde yapabilürüm lönk flat takıldığımdan mütevellit 9186 dan lönkleri kapattım diye yazılanbilürüm
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 749/1006 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •