Sayfa 75/213 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 593 - 600 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by numang Yazıyı Oku
    Hocam cok tesekkur ederim.. Son ricam BAGFAS hakkinda bilgi alabilir miyim..

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    BAGFS,

bagfs bir düşüş trendinde gibi gözüküyor. bu trendi kırıp ciddi bir yükselişe girebilmesi için 10,47 bandı önemli bence. burayı kırarsa gidebileceği ve 10,28 bandı altında kalırsa gevşeyebileceği noktaları işaretledim. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2. Sn. Jamiryo vaktiniz olursa Vkgyo bakabilir misiniz

Şimdiden teşekkürler

Vade yazın demişsiniz; kısa ve orta vade benim için uygundur
    Son düzenleme : lutfu001; 25-03-2017 saat: 23:03.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    VERTU,

Orta vade de bir yükseliş trendinde gibiydi fakat 3,07 bandını kırdıktan sonra kısa vade de sert bir düşüş trendine girmiş. 2,85 önemli bir destek gibi bunun altı pek hoş gözükmüyor bence. ciddi bir yükselişe devam edebilmesi için 3,07 bandını tekrar yukarı yönlü kırması gerektiğini düşünüyorum. öz sermaye ve karı fena değil gibi ama daha iyi incelemek gerekir bilançoyu. ytd.

KARTN,

Kartn beğendiğim kağıtlardan biri diyebilirim. son zamanlarda 10 marttan bu yana kısa vadede sert bir düşüş trendine girmiş.
    bana göre bir iki kritik noktalar var burada. birinci nokta (mavi ile işaretli) bu düşüş trendini bitirip yükselişe geçirebilecek 294,73 bandı. ikinci bir nokta ise bu trendi devam ettirecek belki de hızlandıracak 288,31 bandı. buraları yukarı veya aşağı kırması durumunda muhtemel hareket noktalarını işaretledim. ytd.

Teşekkürler sağolun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. TATGD,

son zamanlarda bir düşüş trendine girdi gibi. bu trendden çıkıp yükselişi için 8,11 bandı önemli bence. buranın altında düşüşü devam edebilir. 7,77 bir destek gibi buranın altında 7,60 ve 7,43 bantlarına gevşemeler olabilir. 8,11 i kırabilirse gidebileceği noktaları işaretledim. gün içinde çok trade fırsatı veriyor ama çok da anlamlı hareketler yaptığına inanmıyorum son zamanlarda. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

5. kalan isteklere yarın bakacağım arkadaşlar. birde lütfen vade yazın isteklerinizde. en azından bakan diğer arkadaşlar da anlayabilirler. vade istemediğiniz zaman ben kendi kafama göre genelde kısa veya orta vade tercih ediyorum.

6. ULUUN
    3.15'den halka arz oldu, sonra hep düştü.
    Şimdi 1,95 bie kaç ay önce 1,70'lerden ebey geri alım yapılmıştı.
    2016'da buğday ihracaatında dünya rekoru kırdı.
    2016 yıllık kar çok iyi geldi.
    Patron 2016 çok kötü bir yıldı hedefleri tutturduk, 2017'de gaza basacağız dedi.
    2017 ciro hedeflerine göre özvarlık büyümesi %20 net kar artışı en az %100 olabilir.

Teknik olarak kısa vadeli yükseliş trendinde. Orta vadeli yükseliş ise 2,12 üzerinde 2 gün kalınca başlar.
    ytd

7. hocam merhaba tektu hakkında bi değerlendirme alabilirmiyiz teşekkürler

8. Kuyaş için öngörünüz nedir acaba teşekkürler hocam

Sayfa 75/213 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •