Sayfa 75/776 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 6203 madde; 593 - 600 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by xxx_44 Yazıyı Oku
    http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/655016

SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu haberi okuyaniniz yok sanirim hic yorum goremedim bu haber diyorki ek olarak 18 ocakta piyasaya surdugumuz 2 250 000 bin hissenin geliri ile halka arzdan ettigimiz gelir gibi sirketin ayni kalem ve oranlarinda kullanacagiz yani sirketi gelirtirecegiz diyor bu haber yarin icin cok onemli ve hisse fiyatina yansiyacagina inaniyorum...

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Atsiz Yazıyı Oku
    Ben şuan dzgyo, iztar, vangd, brksan,safkr,emkel, den oluşan portföye sahibim bir kısmı dussede bir kısmı çıkışa gebe. Saneli bugün yüzde 10 carpabildim. Ama hırs yapmiyorum. 20 yıldır hep hırsa kapildigimda zarar ettim. Sen bize lazımsın sadece sakin sakin hareket et.

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla her şeyinizle çok tecrübeli olduğunuz anlaşılıyor. Çok yerinde tespitleriniz var. Sakin olmam konusunda da çok haklısınız.

3.  Alıntı Originally Posted by xxx_44 Yazıyı Oku
    Bu haberi okuyaniniz yok sanirim hic yorum goremedim bu haber diyorki ek olarak 18 ocakta piyasaya surdugumuz 2 250 000 bin hissenin geliri ile halka arzdan ettigimiz gelir gibi sirketin ayni kalem ve oranlarinda kullanacagiz yani sirketi gelirtirecegiz diyor bu haber yarin icin cok onemli ve hisse fiyatina yansiyacagina inaniyorum...

YTD
    Bu haber normal şartlar da iyi gelirdi
    Ama 5 subata kadar normal degiliz
    Bence 3-328 kademelerinde dolanir.YTD

4.  Alıntı Originally Posted by xxx_44 Yazıyı Oku

YTD
    Çıkar çıkmaz okudum. Hiç bir şey olmaz o haberden. Zaten çok iyi bir haber düşse ele verecekler diye şüphelenirim. Ama bu haber bana göre sıradan. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by speksavar06 Yazıyı Oku
    Çıkar çıkmaz okudum. Hiç bir şey olmaz o haberden. Zaten çok iyi bir haber düşse ele verecekler diye şüphelenirim. Ama bu haber bana göre sıradan. Ytd
    Peki bu 2 milyon kusur lotu ortalama 3.30 maliyetle aldi diyelim patronlar sizce zararina satarmi ki ele versinler ele vermeyi birakin elimizdekini almazlarsa iyidir yarin bence bu haber olumlu yansiyacaktir. Herkesin kendi hesabi var hedefleri var kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir...

YTD

6. Kasaya giren parayı patron harcicam demiyor.
    Ne diyor argede.uretimde.satista
    Yani şirketi dahada büyük yapicam diyor
    Tabi kisaciysan haber fasa fiso..
    Uzuncuysan haber on numara
    Hisseyi çok iyi yerlere taşır.YTD

7.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Kasaya giren parayı patron harcicam demiyor.
    Ne diyor argede.uretimde.satista
    Yani şirketi dahada büyük yapicam diyor
    Tabi kisaciysan haber fasa fiso..
    Uzuncuysan haber on numara
    Hisseyi çok iyi yerlere taşır.YTD
    Bekliyoruz hocam hedefe kadar hayirlisi 👍

YTD

8. Bugunun takasini paylasabilecek biri varmi?

YTD

Sayfa 75/776 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •