Sayfa 75/829 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 593 - 600 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. hernekadar yeni üye olarak gözüksemde TTRAK halka arzından beri elimde bulundurdugum hissedir.burda ne fırtınalar ne satış dalgaları gördüm.TTRAK böyle dönemsel satışlar yapıyor.hep söylemişimdir bunlar elinde nakti olanlar için alım fırsatıdır.aldınmı diye sorarsanız aldım .zarardamıyım evet ama ultra uzun vadeci oldugumdan sorun etmem herzaman en dibi ve en üstü yakalayamazsınız.

*hsbc, türk traktör için hedef fiyatını 90,0 tl'den 83,7 tl'ye indirdi, tavsiye 'tut'
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. Bir haftadır düşüşte.... foreksten izliyorum anlık, 1 kademe alıcı satıcı görüyorum.günde 3 kez günlük takas güncellemesi veriyor : şöyleki sabah 11 de merilinch amca alıyor gözükürken saat 15:00 da bi bakmışım merilinch yok çiti alışa teb satışa geçmiş,
    Evet tam bir haftadır üç aşığı beş yukarı aynı senaryo... bir çok arkadaşın yazdığı gibi aylar sonra geçtiği 84,5 u bir haftada geride bıraktı. Doğmamış çocuğa ( piyasaya yeni girecek ve/ veya el değiştiren traktör şirketlerine) don biçerek fiyatlanma yapmak çok saçma geldi bana ... madem öyle Tofaş niye hala 30 tl birsürü rakibi varken..
    Sadece can sıkıyorlar.. inşallah bunlarda geride kalır diğerleri gibi tebessümle anarız.

4. Eylül satışları salı günü mü gelecek?

5.  Alıntı Originally Posted by Beydaspor Yazıyı Oku
    Eylül satışları salı günü mü gelecek?
    Eylül satışları:
    İç satışlar: 3000
    Dış satışlar :1006
    Toplam : 4006
    Üretim : 4446
    Geçen yıl aynı dönem toplam satışlar
    2430+610=3040 adetmiş.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

6. Olaganüstü, bir EYLÜL

Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    Eylül satışları:
    İç satışlar: 3000
    Dış satışlar :1006
    Toplam : 4006
    Üretim : 4446
    Geçen yıl aynı dönem toplam satışlar
    2430+610=3040 adetmiş.
    Bu sonuç hissenin nerelere gideceğinin ilk işaretidir.

7. Ilk yorum ata'dan

Alıntı Originally Posted by ndlr Yazıyı Oku
    Bu sonuç hissenin nerelere gideceğinin ilk işaretidir.
    4 Ekim 2017 Çarşamba 17:38

Şirket Raporu - TTRAK

•TTRAK hisse senedi yükseliş trendi içerisinde destek noktasına kadar geri çekilmiştir.
    •Hisse senedinde yukarı yönlü tepki alımları beklemekteyiz.
    •Hisse senedinin tahtası çok sığ olduğu için öneri şeklinde paylaşmıyoruz.
    •Ayrıca traktör satışlarının olumlu katalist olacağını düşünüyoruz.
    •Turk Traktor toplam satış hacmi Eylül ayında yıllık bazda %31.4 artış gösterdi. <Olumlu>
    •Segmental bazda yurtiçi satış hacmi Eylül ayında yıllık bazda %23.5 artış gösterirken, ihracat satış hacmi aynı dönemde yıllık bazda %62.5 artış gösterdi.

Alım Aralığı: 77,85 – 78,35
    İlk Hedef Değer: 80,00
    Ana Hedef Değer: 82,00
    Zararı Durdurma Noktası: 76,20

Sayfa 75/829 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz