Sayfa 75/615 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 4913 madde; 593 - 600 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Gun bitiyor bu faydasizin hacim 400 bin. Yazik ki fuzuli yere borsada yer zaptediyor. Kapatin tahtasini , dagitin milletin parasini (ne kaldiysa artik).

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Endeks saha kalkti , abisi +%5,6 larda geziyor.

Bu hala gunes yagi surmekle mesgul...

Eksi kapamazsan sasarim

3.  Alıntı Originally Posted by icruy Yazıyı Oku
    Endeks saha kalkti , abisi +%5,6 larda geziyor.

Bu hala gunes yagi surmekle mesgul...

Eksi kapamazsan sasarim
    yarın gider umarım

4. Lanet hisse. Endeks 105 bine göz kırpmış.. bu lanet olası maliyete gelemiyor..

5. seni gibi hissenin seni bana aldıranın......................................... ..........

ulan kafama edeyim. 1,00 ken hatta 0,99 ken RYGYO ya geçme fırsatum varken bu uyuz eşşek formasyonundaki hisseden çıkmadık. şu hala bak..
    RYGYO 1,12 olmuş bu uyuz eşşek lanet uğursuz kağıt hala ekside 103 bin endekste.
    sahte kahraman yaktın bizi be ne istedin bizden be..
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ylmz Yazıyı Oku
    yarın gider umarım
    heeeee gider gider.. bak uçtu gitti bile
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. halk gıyo*2013 halka arz.fiyat 1.3 dolar 1.7 lerde****
    sonra asrın hisseleme vurgunu***sonuç şu an***
    hala spk ya bedelsiz başvurusu yapmadılar***yönetimsel sanki olumsuz algı yaratılmak isteniyor.herkesin dilindeler ne yapmak istiyorlar izlemede***
    şimdi piyasadan para toplayacaklarmış..firma bulmuşlar**o firma danışman olacakmış..**da bddk ve spk izinleri alındımı...**oh ne güzel para toplacam de piyasadan para topla ..izinler nerde belli değil..aracı firmalar kim.ve en önemlisi ne karşılığı çok ümit bağlana finans merkezinimi ufaktan beleşe uçuruyorlar elden***acaba..**
    hala spk ya bedelsiz başvurusu yapılmaması not-rmal değil.yönetimsel olumsuz algı yaratım devam ediyor..bu en çok hisse vurguncuları olan organize çeteye yarıyor..volatileyle muazzam para vuruyorlar...kamu bankası iştirak hisesi**??
    şu anki piyasa değeri dolar bazında **2013 yılı piyasa değeri dolar bazında araştırın hesaplayın nasıl hisse vurgunu yapılmış ve devam ediyor..
    en komedisi de g.müdürü gıyodere müdür oldu gıyoderdende umudumuz kesildi..tüm gyo ları etkileyen süreçe girildi**
    Allah akıl fikir versin ****

8. ha bu arada şekerpınar garabeti devam ediyor.***özelde olsa neler olurdu.yönetim komple giderdi**bunlar devammmmm...alt tarafı elde kalan 150 milyon luk garabet.**nolcak..kendi mallarımı..

Sayfa 75/615 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •