Sayfa 75/672 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 593 - 600 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. Hayırlı olsun.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

2.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.
    Nasıl durum

3. Bu rapora göre 1 TSGYO hissesine yaklaşık 0,31 ISGYO verilecekmiş yanlış anlamadıysam...bu durumda fiyatlarda bir anormallik var ISGYO nun fiyatı normal ise TSGYO nun 0,46 lira olması gerek, veya TSGYO nun fiyatı normal ise ISGYO nun 2,16 olması gerek sonucunu çıkardım

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by zars Yazıyı Oku
    Bu rapora göre 1 TSGYO hissesine yaklaşık 0,31 ISGYO verilecekmiş yanlış anlamadıysam...bu durumda fiyatlarda bir anormallik var ISGYO nun fiyatı normal ise TSGYO nun 0,46 lira olması gerek, veya TSGYO nun fiyatı normal ise ISGYO nun 2,16 olması gerek sonucunu çıkardım

İşgyo için daha mı avantajlı bir tablo var acaba?

5. Bence öyle

Ortaklar sermaye 47 milyon artıyor yani hisse ortaklık oranımız kabaca 1/18 azalıyor ama tsgyo malvarlıkları bizim. Ben olumlu görüyorum. Kısaca şöyle diyeyim daha anlaşılır olması için 18 Tsgyo = 1isgyo. Yani bir diğer deyişle 21 milyon dolara 29 milyon dolar piyasa değerli tsgyo alınmıştır.

7.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Ortaklar sermaye 47 milyon artıyor yani hisse ortaklık oranımız kabaca 1/18 azalıyor ama tsgyo malvarlıkları bizim. Ben olumlu görüyorum. Kısaca şöyle diyeyim daha anlaşılır olması için 18 Tsgyo = 1isgyo. Yani bir diğer deyişle 21 milyon dolara 29 milyon dolar piyasa değerli tsgyo alınmıştır.
    Anlat anlat abi güzel oluyor

Yani

Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Anlat anlat abi güzel oluyor

Yani
    Benden bu kadar, artık gerisi için söz piyasada.

Sayfa 75/672 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •