Sayfa 75/216 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1727 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

1. Sayın kimyacı:ortalamam 38.25.halka arzdan da almıştım.miktar konusu özel.açıklamam doğru olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by bilge Yazıyı Oku
    Sayın kimyacı:ortalamam 38.25.halka arzdan da almıştım.miktar konusu özel.açıklamam doğru olmaz.
    Tşk ederim halka arzdan bende almıştım ortalamam 37690 miktar 11900 aslında ev almak için kardayım fakat aldatılmakdan rahatsız oluyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Tşk ederim halka arzdan bende almıştım ortalamam 37690 miktar 11900 aslında ev almak için kardayım fakat aldatılmakdan rahatsız oluyorum
    Sabah seansında 317 lot işlem olmuş.seansın ilk dakikalarında 36.20 den 79 lot işlem var.işlem hacmi çok düşük.herkes malını istediği fiyattan satar ama istediği fiyattan alamaz.bu sertifika sahipsiz değil.halka arzdan alım yapan çok arkadaşımız var.manüplasyonlara kanıp satmazsak gerçek değerini kısa sürede bulacaktır.Sonra pişman olmayalım.ytd

4.  Alıntı Originally Posted by blackcrow53 Yazıyı Oku
    ben almaktan yoruldum.bu hisseyi satan yorulmadı.bu hisseyi halka arz edenlere ve öve öve bitiremeyenlere sevgi cümleleri yazmaktan yoruldum.kimse bana bu kadar sevgi dolu cümleler yazmadı.
    saolasın kardeşim alımda dinlen ama sosyal ağlarda dinlenme devam edebildiğin kadar et.
    diğer arkadaşlarda devreye biraz girsin o zaman daha rahat anlaşılır.
    ben sert düşüş verdiklerinde destek atıyorum baktım piyasa yapıcısı yok, tahtanın sahibi yok veren olursa karşılıyorum.
    satamayacağı malı deniyorsa fon yada açıkçıysa daha yukarıdan alıyor seve seve

5.  Alıntı Originally Posted by olorli Yazıyı Oku
    Şuanda satışlardayım, siz de yorulunca daha ucuzdan ben devreye girerim ;)
    satmada kopartalım şunu satarsın 42,5 üstünden. Destek at gidelim 50lere doğru.

6.  Alıntı Originally Posted by Kimyacı Yazıyı Oku
    Kaç hisseniz var ortalamanız kaç
    Çekinecek bir şey yok spekülatör değiliz küçük yatırımcıyız.
    Benim maliyetim 40,5 çünkü halka arza yüklü girdim.
    Sattıkları sürecede alacağım adet olarak 1 evi çoktan geçtim.
    Forumu okuyan diğer arkadaşlarda destek atsa Çok Eğlenceli olacak.

7.  Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    Günü 36,20 ile açılış yaptı o kadar korktuk ki şu anda 36,82 yukarı doğru ilerleyelim lütfen satış ofisinde 52 tl çünkü
    şu anda 36,58 tl hayır neden inatla satarak düşürmeye çalışıyorsunuz

8. Zaten düşecek, trade etmek kadar mantıklı başka birşey var mı

Sayfa 75/216 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •