Hisseyi unutun.....ben size 300 oldu mu yazarım..😎
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi unutun.....ben size 300 oldu mu yazarım..😎
Tarla almış gibi düşünün..zaten herkes biriktirilir..o nedenle fiyat aşağı saldı mı kapanın elinde kalıyor..50 lot almaya çalışıyorsunuz hisse yüzde 5 yukarı gidiyor..benim elimde çok az var..ancak tanıdıklarım biriktirilir..satmaya da niyetleri yok...hedef Tweeter da yayınlanmıştı..oradan aklımda kalmış..beklenti büyük ...Bende Hisse az.50 tane....biriktiren fazla..isterseniz de istemeseniz de hisse yukarı gidiyor.. emekliliğini garanti edecek bir firma.. 3000 lotu olan emekliliğinde rahat edecek gibi... Yrd değildir..sadece beklenti den ibarettir..
Bir kriz olsa da düşse diye ben de bekliyorum.. arabayı satıp fırsatı değerlendireceğim..alanlar..10 liradan almışlar..hala da para buldukça alıyorlar..bize sıra gelir mi bilemiyorum..Ancak cuma günkü piramit in hisse satışı biraz kafa karıştırdı..
Piramit alıcıyı zayıf sanıyo fiyatı düşürüp alttan alacak niyetince bakalım alıcı zayıfsa dediğini hisseyi satacak kişi bulursa belki yapar ama bu hisse de almak istiyorsan hep 2 lira yukardan alırsın artık piramit bunu anlamış olmalı anlamadıysa anlar elindeki hisse sayısı her geçen gün azalıyor.
Piramit sanki dava açmış gibi..Kurucu kişilere..neden hisse devri yaptınız diye..piramit in elindeki pay fazla..şirket ana ortağı sanki..bu hisse bedelsiz yapmadığı sürece yükselişi sürecektir..Ancak bedelsiz yaparsa piramit al satla milletin elinden ne yapar eder alır.. nakit temettü vermesi hissenin az olarak devam etmesi ky yi korur..yrd değildir..
piramitin elindeki malın değeri nedir 15,660,000 tl yeterki satsın elindeki malı alacak kişi bulunur önemli olan şirketin işini iyi yapması bende inanıyorum iyi yaptığına dava olayı kapandı artık bundan sonra davacıyım demesin diyecekse maliyeti 5 lira olan hisselerini bi zahmet satsın.
Yer İmleri