Sayfa 75/272 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 2172 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Ortaya Karışık II

1. Merhaba herkese endeks bir süredir yükseliyor
    Geçen sene mayıs ayında endeks kar satışları ile 85.000 civarına gelmişti o süreçte corona vs yoktu. Bu sene bu kar satışları hangi seviyelerden gelebilir? Yoksa endeks de yeni rekorlar mı gündemde. Son günlerde endeksde hergün 10 hisse tavan oluyor ve hisseler primli. Bu noktada tecrübe devreye giriyor. Bankalar prim yapmadan bir düzeltme gelir mi? Soruyu uzatmadan sizce endeksde hedef ne? Satma zamanı yaklaştı mı?

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Su sise ve maktk
    Cok ustunde durmustum.
    Deniz hocam bu endeks durmadan yükseliyor... Ne zaman düzeltme yapacak Valla 2 ayda 40 bin puan cıktı.. arkasından baktık.. ne zaman düzeltme yapar sizce 🤔🤔

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    2 tl üstüne atmadan bundan bir cacık olmaz. 2 üstüne atamaz ise 1,23 e kadar gevşeyebilir
    Deniz hocam iyi akşamlar. Adese için 2 tl üstüne atmadan bir cacık olmaz demiştiniz. 2 üstünde kapadı. Değerlendirmeniz nedir hocam. Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by presci Yazıyı Oku
    Deniz bey iki çocugum için uzun vade yatırım amaçlı 6 bin lot tüpraş hissesi almayı düşünüyorum. Toplu alış için buralar fırsatmıdır. Cevabınız için şimdiden teşekkürler

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    %60i ile aliniz. %40 kalsin hcm.

5.  Alıntı Originally Posted by BORSA55 Yazıyı Oku
    Deniz hocam bu endeks durmadan yükseliyor... Ne zaman düzeltme yapacak Valla 2 ayda 40 bin puan cıktı.. arkasından baktık.. ne zaman düzeltme yapar sizce ����
    124 binde 2 li tepe olusacak. Herkes 2 li tepe aha dusus olacak derse 135 bine gider. 135 bindeykende ahaaa ucuyoz derse millet 110 bine duzeltme gelebilir

6.  Alıntı Originally Posted by KAYA Yazıyı Oku
    Deniz hocam iyi akşamlar. Adese için 2 tl üstüne atmadan bir cacık olmaz demiştiniz. 2 üstünde kapadı. Değerlendirmeniz nedir hocam. Teşekkürler
    Tatildeyim. Donunce bakarim en kisa surede

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    124 binde 2 li tepe olusacak. Herkes 2 li tepe aha dusus olacak derse 135 bine gider. 135 bindeykende ahaaa ucuyoz derse millet 110 bine duzeltme gelebilir
    Aynen, piyasa genel kanı ne ise ona ters hareket etmeyi çok sever.

106 binden sonra bir çok kişi malsız kaldı. Herkes düşecek diye pozisyon aldı. Ben turpa güvendim haklıda çıktık.

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

8. Eyballah

F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 75/272 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •