Sayfa 75/1000 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Bu firmalar patates cipsini nasıl gevrek tutabiliyor benimki yumuşuyor hep bir formülü var mı onun

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    choise..
    Sen onu boşver de Karşıyaka 'da camiden İzmir Marsi çalan sen miydin , senden şüpheleniyorum. Konuyu değiştirme şimdi.
    Troller çıldırmış. Haha hahhah

İzmir Marsi 'na ilham verenler olmasa o caminin yerinde kilise olurdu ama anlatamıyoruz.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sen onu boşver de Karşıyaka 'da camiden İzmir Marsi çalan sen miydin , senden şüpheleniyorum. Konuyu değiştirme şimdi.
    Troller çıldırmış. Haha hahhah

İzmir Marsi 'na ilham verenler olmasa o caminin yerinde kilise olurdu ama anlatamıyoruz.
    Imam 34,5'ludur (yoksa 35,5 muydu?)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Ben değildim.

5.  Alıntı Originally Posted by subcomponent Yazıyı Oku
    benim gelir sorunum da olmaz zira zaten evden çalışıyorum.
    hal böyleyken (bence en büyük sorun ekonomik olarak etkilenmek) dayanılmayacak olan kısım nedir onu anlamadım?

alışverişi online yapıyorum her şeyi getiriyorlar
    yürüyüşe çıkacaksam online gelmeyen şeyleri de çıkıp alacaksam..kalan sorun nedir?

AVM'ye gitmemek mi? ben zorla gidiyorum AVM'ye.. hiç sevmediğim şey
    gece çıkamamak mı?..Türkiye'nin gece hayatını zaten sevmiyorum. Yalnız çıkan kadına yollu gözüyle bakılıyor en lüks yerlerde bile. Üstelik alkollü mekanlar gereksiz pahalı bu ülkede.
    Otomobile binip 200 basamamak mı? Karbon izi yüksek faaliyetlerin hiçbirinden öyle büyük keyif almam. Mümkün mertebe uzak dururum.

Tek özlediğim şey sırt çantalı gezilere çıkamamak (ülke dışı). Birkaç da insan özlüyorum o kadar.
    normalleşirsek ilk işim de bunlar olur.

Onun dışında benim olağan hayatım zaten sizin "ne kadar dayanılır" dediğiniz şey :D

yani cevap: sonsuza kadar.. ne kadar ömrüm varsa.
    Hobiler,gezme görme,tatildışarıda yeme içme ve dışarıdaki hayattan zevk alınacak şeyler olmadan Diyojen seviyesine ulaşabilmek lazım o halde.
    Yine de kendi adıma moral buldum,teşekkürler

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Mavi hapı içip gelmiş zaten. Bu da soru mu?
    Olmaaaz. Neyle içti. Gazozla mı suyla mı . Şat mı attı. Bunlar önemli detaylar. Öyle içtim, hadi beni uçur falan yok.

Daha racon öğrenecek. Federaller kimlerdir, corona ilacı nedir, ekşi maya nasıl yapılır, ekmek, şarap nasıl yapılır bunları bilmesi lazım. Daha hava bükmeyi, trolleri ürkütmeden nasıl yaklaşacağını öğrenecek.

Bu meclise girmek zordur .

7. Namaste [emoji120]

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

8. New York menşeli Jefferies LLC global döviz işlem masası başkanı Brad Bechtel “Merkez Bankası dolar/TL’yi 7’nin altında tutmak için çılgın gibi savaş veriyor, ama görünen kaybetmeye mahkum olduğu†yorumunu yaptı. “Savaşmaya devam ediyorlar, ama piyasa da üstlerine gelmeye devam edecek. Uzun süre dayanabileceklerini sanmıyorum, bir kaç gün içinde havlu atabilirlerâ€.
    Saygilar.

Sayfa 75/1000 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •