Sayfa 75/393 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3139 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Dolarda Düşüş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by mursevim Yazıyı Oku
    Dolarda yükseliş bekleyenler abd yaptırım yapması için neredeyse dua edicekler bu kadar insanların gözü kararır mı ilginç..
    Kararır.. Sonra TROL lükten şikayet ederler..

Bir insan başkasına göstermediği saygıyı kendisine bekliyorsa, daha ham demektir... Pişmesi icap eder....

Sürekli diğer tarafı TROL lük ile suçlarlar, lakin ABD ekonomik ambargo koysun diye en ufak haber kırıntısından medet umarlar...

Dediğim gibi, bu ülkede ilk önemli özellik AYNAYA BAKMAK...

Bir de eleştirmeden önce; kendini düzeltmek...

Entellektüaliteden filan da bahs etmiyorum. İsterse kütüphane kadar kitap okusun, isterse dünyayı cm cm gezmiş olmuş, isterse sanatta zirve yapsın, isterse eğitimde prof olsun, bana adamlığı gerisi kendisine lazımdır..

Tüm bunların çarpanı ADAMLIK tır.. O sıfır ise sonuç sıfırdır...

Tıpkı 99999999999999*0= 0 gibi...

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Sn.News piyasa simetrik üçgen formasyonuna doğru girdi. USD da 5,71 en büyük destektir. Pazartesi yön belli olur. Bu tip formasyonda yön belli olduktan sonra hareket edilir.. AMa ben hep dedim ve hala diyorum..

5,71 kritik destek, altında büyük boşluk var.. Düşerse kimse USD ı o dipsiz kuyudan çıkaramaz.. Düşüş ise momentum ile hızlanır ise soluğu nerede alır bilemem?

O sebeble p.tesi sabah %51 Borsa ve bankalar Rally e devam USD düşüşe devam diyorum...

%51-%49

Pozisyonum itibarı ile şahsım banka hissede idim.. Videolarım mevcut.. Bas Bas bağırdım.. 200 kişi 300 kişi anca izledi...

Ben Banka hisseleri toplarken millet USD topluyordu... 50 defa yazdım çizdim.. Şİmdi Banka hisselerimin 3.kademesini bu hafta boşaltacağım... 100,000 ini görürüsem kısa vade %100 Borsa dan çıkar USD ı 5,20-5,30 bandında yakalarsam 3 yada 4 kademe de USD a %100 geçerim...

Kısaca 2 yada 3 ay sonra 5,20 bandında bir USD da %100 geçerim.. Ovakit 110000-120,000 bandın da olan Bankalar yada Borsa sizin olsun derim...

BOL KAZANÇLAR....

NOT; Malum başlıkta Bir yorum vardı, Temmuz 12 de USD 12 TL diye ne oldu o adama? (S400)

Yok oldu, galiba...

Piyasa da biliyor trump'in elinden fazla bir sey gelemeyecegini. Bugun gorduklerimiz sadece Trump Show. Bence buyuk bir olasilikla 5.60+/-0.10 bandina, olusan -yapay- iyimser havayla yerlesilecek, 2-3 hafta kadar ve kongrenin ne yapacagi beklenecek. Olusacak oncul olumsuzluklar icin 5.80-6.00 bandi hazir bekliyor olacak temmuz sonuna dogru. Eger kongre ambargo karari alirsa da ... sky is the limit... Olumlu dusundurecek herhangi bir olumlu makro gosterge olmadigini dusunuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Sagittarius A* Yazıyı Oku
    Piyasa da biliyor trump'in elinden fazla bir sey gelemeyecegini. Bugun gorduklerimiz sadece Trump Show. Bence buyuk bir olasilikla 5.60+/-0.10 bandina, olusan -yapay- iyimser havayla yerlesilecek, 2-3 hafta kadar ve kongrenin ne yapacagi beklenecek. Olusacak oncul olumsuzluklar icin 5.80-6.00 bandi hazir bekliyor olacak temmuz sonuna dogru. Eger kongre ambargo karari alirsa da ... sky is the limit... Olumlu dusundurecek herhangi bir olumlu makro gosterge olmadigini dusunuyorum.
    Sn.Sagittarius A* katkınız için teşekkürler...

Bir yanlış anlamayı düzeltmek isterim...

USD düşmanı değilim, daha önce 3,38 TL de %100 USD aldım, 3,96 TL de sattım..

Sadece zamanı ve yeri var derim...

Benim için %100 kazanmak şudur...

Banka hisselerimin %60 ını sattım. Kalan %40 ı da; iki kademe de veririm...

Ptesi sabah diyelim ki USD 6 TL ve üzeri gitti... USD ı ALMAM....

Tekrar düşen BANKA hisselerimi toplamaya başlarım...

Diyelim ki Borsa 100,000-105,000-110,000 e gitti.. Muhtemelen 100-105 banında elimdeki %40 banka hisselerini veririm. 110 u beklemem.. Nasılsa TL faizi süper...

Bu durumda 110,000 olan borsa da USD 5,20 ye gelmiş olur...

Bu sefer USD alırım diyorum...

Ama 12 ay önce 6,50-7,20 bandında borsa 84,000 de iken USD almayın intihar ediyorsunuz dediğimde linç edilip USD düşmanı ilan edildim..

Hatta BANKA hisseleri aldığım için alay edildim...

Geçen sene Ağustos da Eylül de Vakıfbankı batıranlar, YKB sına konkordato çektirenler, Garantiyi iflasa sürükleyenler, İşBankasını bitirenler dolu ve gırla idi...

5.  Alıntı Originally Posted by mursevim Yazıyı Oku
    Dolarda yükseliş bekleyenler abd yaptırım yapması için neredeyse dua edicekler bu kadar insanların gözü kararır mı ilginç..
    Yaptırım olmasını isteyenlerin mesajlarından birkaç örnek gösterebilir misiniz?

Yalnız, dolar üç beş kuruş çıksın da zararımı kurtarayım diyenlerin değil, yaptırım olmasını isteyenlerin mesajları olmalı.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.News piyasa simetrik üçgen formasyonuna doğru girdi. USD da 5,71 en büyük destektir. Pazartesi yön belli olur. Bu tip formasyonda yön belli olduktan sonra hareket edilir.. AMa ben hep dedim ve hala diyorum..

5,71 kritik destek, altında büyük boşluk var.. Düşerse kimse USD ı o dipsiz kuyudan çıkaramaz.. Düşüş ise momentum ile hızlanır ise soluğu nerede alır bilemem?

O sebeble p.tesi sabah %51 Borsa ve bankalar Rally e devam USD düşüşe devam diyorum...

%51-%49

Pozisyonum itibarı ile şahsım banka hissede idim.. Videolarım mevcut.. Bas Bas bağırdım.. 200 kişi 300 kişi anca izledi...

Ben Banka hisseleri toplarken millet USD topluyordu... 50 defa yazdım çizdim.. Şİmdi Banka hisselerimin 3.kademesini bu hafta boşaltacağım... 100,000 ini görürüsem kısa vade %100 Borsa dan çıkar USD ı 5,20-5,30 bandında yakalarsam 3 yada 4 kademe de USD a %100 geçerim...

Kısaca 2 yada 3 ay sonra 5,20 bandında bir USD da %100 geçerim.. Ovakit 110000-120,000 bandın da olan Bankalar yada Borsa sizin olsun derim...

BOL KAZANÇLAR....

NOT; Malum başlıkta Bir yorum vardı, Temmuz 12 de USD 12 TL diye ne oldu o adama? (S400)

Yok oldu, galiba...
    Benim geçen tahminim 5,70 dip demiştim kısmen tuttu ama G20den sonra 5,60 bekliyordum dip.
    Spot piyasada fiyatlama başlamış

7. 5,60 ufukta göründü bakalım...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 75/393 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •