Sayfa 75/905 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 7240 madde; 593 - 600 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Üstad bizim tahtaciya uyacak küfür daha bulunamadı.Ona ana avrat küfür az gelir
     Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Başka forumlarda millet ana avrat sövüyor durmadan.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Foton üstadım ne olacak halimiz.
    Bu tahtaciya ders verecek babayiğit ne zaman meydana atılacak.

Halimize şükredelim selim hocam, şirket her yıl bir.önceki yıldan kar olarak %20 büyüyor , bu durum fiyata illaki yansıyacaktır, ttraktör bundan çok çok çok daha iyi bir bilanço açıkladı , sermayesinin tam 16 kat kar ve 360 mil döviz fazlasına ulaştı, fiyat 160 dolaylarinda, bu şarapsız köftehor lar neyin baskısını yapıyorlar anlamıyorum , biz yatırımcıyız firmaların temel verileri yaptıkları iş bozulmadıkça bekleyeceğiz... 272 tavandan satıp 160 tl olduğun da alsaydık fevkalâde iş olacaktı. lâkin hisse durmayıp yukarı devam etseydi.bu seferde üzülecektik, iyisimi bu forumda söylenip beklemeye devam...🤔

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    Halimize şükredelim selim hocam, şirket her yıl bir.önceki yıldan kar olarak %20 büyüyor , bu durum fiyata illaki yansıyacaktır, ttraktör bundan çok çok çok daha iyi bir bilanço açıkladı , sermayesinin tam 16 kat kar ve 360 mil döviz fazlasına ulaştı, fiyat 160 dolaylarinda, bu şarapsız köftehor lar neyin baskısını yapıyorlar anlamıyorum , biz yatırımcıyız firmaların temel verileri yaptıkları iş bozulmadıkça bekleyeceğiz... 272 tavandan satıp 160 tl olduğun da alsaydık fevkalâde iş olacaktı. lâkin hisse durmayıp yukarı devam etseydi.bu seferde üzülecektik, iyisimi bu forumda söylenip beklemeye devam...[emoji848]
    Eyvallah üstadım.
    Ben de aynen öyle yapıyorum.
    Maksadım fikirlerinden istifade etmekti.
    Eregli tarihinin en yüksek karini göndermesine ragmen negatife soktular.
    Bunu da böyle yaptılar.
    Demek ki çok iyi yere gidecek.
    Ytd

4. https://twitter.com/Dragonomi/status...878970893?s=20

Gübre satışını asgaride tutmalarının ne derece doğru olduğunu üstteki tweette görüyoruz. Bugün 10 birime satış yapılırken yarın üretimde 20 birim maliyetin olmayacağının garantisi yok. Sektöre Allah kolaylık versin, hem müşteri hem üretici bazında çok zor günlerden geçiliyor. Ege Gübre nazarında tek arzum, 3. çeyrekte oluşan net döviz eksi durumunun, döviz daha fazla yükselmeden kapatılmasıdır. Olası yeni kur ataklarında 4. çeyreği tamamen kârsız geçirme tehlikesinin bertaraf edilmesi iyi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Batakçı Yazıyı Oku
    https://twitter.com/Dragonomi/status...878970893?s=20

Gübre satışını asgaride tutmalarının ne derece doğru olduğunu üstteki tweette görüyoruz. Bugün 10 birime satış yapılırken yarın üretimde 20 birim maliyetin olmayacağının garantisi yok. Sektöre Allah kolaylık versin, hem müşteri hem üretici bazında çok zor günlerden geçiliyor. Ege Gübre nazarında tek arzum, 3. çeyrekte oluşan net döviz eksi durumunun, döviz daha fazla yükselmeden kapatılmasıdır. Olası yeni kur ataklarında 4. çeyreği tamamen kârsız geçirme tehlikesinin bertaraf edilmesi iyi olur.

Üstadım Twitter da 2008 yılından daha da yüksek deniyor şimdi 2008 yılındaki gübre fiyatları grafiği ile eggub grafiğini üst üste koyalım orda önemli bir korelasyon var ve eggub yatırımcısı o dönem çok yüksek getiri sağlamış idi acaba 2011 yılı sanırm o zaman kurulan gübre pazarlama mıydı neydi o aracı kurulup onun üzerinden geçmeye başlamış olması ki 10 yıl üzeri hep gübre karlılık zayıf ve malum acaba bu global gübre fiyatları rallisinden ekmek yememesi sebep ne insan paranoya yapıyor nasıl olur stok değer artışı bile. Ne diyeyim garip bir durum 2008 de artan gübre fiyatları ile borsa da eggub tarihinin en yüksek getirilerinden birini kaydetmiş idi şimdi merak ettim acaba bu gübre ticaret için kurulan şirket in ekürisi de var gallba liman içşn hizmet alınan şimdi sahipleri aynı mı limancılık içşn hizmet alımı vs şimdi dünya navlun uçtu ama bilanço beklenen den zayıf gübre fiyatları uçtu ama gübre segment zayıf ama mesela benzer gübre hisseler de tam aksi gübre segment güçlü sonuçlar ortada garip bir durum var diye düşünüyorum ama kalbimi kötüye yormak istemiyorum ama kafamızda soru işaret kalmamalı ortaklar olarak hayatın olağan akışına aykırı benzer hisseler den ayrışan bilanço hakkında ayrıntılı bilgi almalıyız neden veya lşman hizmet alımı vs nasıl ve kimden vs gübre segment global trend bire bir 2008 iken o dönemki karlılık niye yok o noktada ortaklar olarak izahat istenmeli

6. Normalde gübre fiyatlarının arttığı dönemde bu şirketin karı artar ama maalesef 3 . çeyrekte kayda değer bir satış yapılmamış, üretim için mal alınmış muhtemel 4 . Çeyrekte ve 2022 ilk çeyrekte normal bir satış yaparsa karlılıkta bu rakamları 2 ye katlarız

7.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Normalde gübre fiyatlarının arttığı dönemde bu şirketin karı artar ama maalesef 3 . çeyrekte kayda değer bir satış yapılmamış, üretim için mal alınmış muhtemel 4 . Çeyrekte ve 2022 ilk çeyrekte normal bir satış yaparsa karlılıkta bu rakamları 2 ye katlarız
    Gubre fiyatlari artmadan hemen önce ciddi miktarda mal satıp hata ettiler...özel durum açıklaması yaptılar...sanirim 8 milyon dolarlik satış yapmışlardı...sonradan yerine koydular ama daha pahalıya...

Şirketimiz tarafından, Nitron Group LLC ve Dreymor PTE
    LTD firmaları aracılığı ile ihraç
    edilmek üzere yaklaşık 20.000 ton ve
    8.000.000 USD bedelle kompoze gübre
    ihracat siparişi alınmıştır.

04.06.2021 ÖDA

04.06.2021 tarihinde KAP'ta Yeni İş İlişkisi olarak açıkladığımız 20.000 Ton (8.000.000 USD) ihracat siparişimizin, 16.766 Tonluk (6.626.345 USD) kısmı 30.06.2021 Tarihi itibariyle tamamlanmıştır.

Kalan 3.230 Ton NP Gübresinin ihracatı önümüzdeki bir hafta içerisinde gerçekleştirilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 75/905 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •