Sayfa 75/418 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3342 madde; 593 - 600 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,334
     Alıntı Originally Posted by Okan59 Yazıyı Oku
    bfrenin haberleri gelsin hatta Şubat'ta bedelsiz versin elimizde yok ama yatirimcisi adinada seviniriz. konya sonra bedelsiz verse nolur vermese nolur palayi bı titreme alirmi almazmi bakicaz
    önce bilanço gelsin sonra Allah kerim bfrende!genel kurul inşallah 10 marttan önce olur
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. bu enflasyon muhasebesinde arsanın degerlenmesi mecburide bedelsiz konusunu tam çözemedim.3ncü çeyrek bilançolara biruzgar olucak gibi ama seçim muhabbeti nolur Allah kerim

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    önce bilanço gelsin sonra Allah kerim bfrende!genel kurul inşallah 10 marttan önce olur
    Paranın içinden geçersiniz umarım

4. bofa elinde bir miktar lot bulunduruyor.sonra endexe göre aşagı doğru satıs.nasilsa alışta mal yazan yok sonra satilanlarla kendi malini yukarı doğru süpürüyor gelen yandaşlara birlikte yukarı sonra istiklal marsi kapanis.aciga satış olmadığı icin günün ozeti

5. 5340 geçince gene bekleriz

6. işi gücü bıraktım bu Osmanlı'da ki tradera bakiyorum aşağı saldı sat 20lira kar gördümü gene sat amk

7. Fren tavan yaptıktan sonraki hareketleri hiç hoş değildi. Bize bi haber lazım. Tukkani kapatiyurm dese bile fark etmez. Ne olacağını biliriz en azindan

--beraber hareket ederler... bir müddet sonra küçük çok hızlı gider...seninki de gidecek diye basiretin bağlanır...sanki gözüne lüküs tutulmuş tavşan gibi bakakalırsın...

Sayfa 75/418 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •