Sayfa 75/182 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 1450 madde; 593 - 600 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Kendime züğürt tesellisi: İlk karı çok yüksek olmasın ki sonraki gelecek güzel karların büyüklüğü daha iyi anlaşılsın. Katlama oranı daha yüksek olsun.
    Belki birkaç gün, bir iki hafta süründürebilir ama ikinci ve sonraki çeyreklere yaklaştıkça güzel yerlere gelecektir. Sabır acıdır meyvesi tatlıdır derler

2. İşi bilmeyen bu çeyreğe göre değerlendirip uzaklaşacakki bizde kazanmaya devam edelim, abili kardeşli hayırlı olsun

3.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    İşi bilmeyen bu çeyreğe göre değerlendirip uzaklaşacakki bizde kazanmaya devam edelim, abili kardeşli hayırlı olsun
    bence de ben her fiyattan toplarım bu hisseyi elime para geçtikçe...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Bugün düşerse ekleme yaparım. Sene sonuna kadar güzel kar getireceğini düşünüyorum inşallah. YTD

5. Arkadaşlar,

Hasılat 741 mn lira
    Satışların maliyeti 566 mn lira

Bu maliyet aşırı fazla değil mi?

741 liralık bir satış yaptığınızı düşünün size maliyeti 566 lira.

6.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,

Hasılat 741 mn lira
    Satışların maliyeti 566 mn lira

Bu maliyet aşırı fazla değil mi?

741 liralık bir satış yaptığınızı düşünün size maliyeti 566 lira.
    ben 2 sayfa geride belirtmiştim bu durumu 15-20 demişim %24 müş karlılık demek,gayet düşük

Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    şuan bilançonun ya da alınan ihalelerin bir önemi yok hocam kimse sallamıyor maalesef.

ayrıca marjlar şimdilik kötü diyorlar enerji sektöründe,o yüzden 10 milyon usd iş alsa %15-20 kar bıraksa iyi diyemeyiz.

7.  Alıntı Originally Posted by Moothy Yazıyı Oku
    ben 2 sayfa geride belirtmiştim bu durumu 15-20 demişim %24 müş karlılık demek,gayet düşük
    Evet hatırlıyorum,

741 - 566 = 175 mn lira bürüt kar

Daha bundan

Genel yönetim giderleri
    Pazarlama giderleri
    Ar ge giderlerini de düşünce

Geriye 137 mn lira kalıyor ki buna da Esas faaliyet karı diyorlar.

741 mn lira satışa 137 mn lira esas faaliyet karı.

%18 falan ediyor, bu sektörde rekabet çok muhtemelen ondandır.

8. Kar marjı gittikçe yükselecektir, forumda bu konuda bilgi eksikliği var, gesan sayfasında aylarca tartıştık bu konuları, çığ gibi büyüyen iş hacmi var, rekabet olsa her gün cayır cayır kap gelmez sektöreden, 3 vardiya nefes almadan çalışıyolar, sektöre yeni yatırım yapan arkadaşların daha çok araştırmasını tavsiye ederim.

Sayfa 75/182 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •