Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 593 - 600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hülya ÜNSAL
    @Pamuk_Miya
    Bir baba İstanbul Maltepe’de AVM’de “Açım ben aç, çocuklarım aç, 15 bin lira borcum var “ diye bağırarak #intihar etti. Sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin.

https://twitter.com/Pamuk_Miya/statu...D&refsrc=email
    Yazık olmuş. Ülkenin çivisi çıkmış. Benim anlamadığım yada anlayamadığım çaresiz bir insan eğer ölmeyi göze aldıysa ; neden direkt kendi canına kıyar ki ? ALLAH göstermesin ama eğer benim başıma böyle bir şey gelse önce ; sebep olanları ortadan kaldırırım, en azından uğraşırım. Sonuçta zaten ölümü göze almışsam ölmeden önce gidebildiğim yere kadar giderim. öyle suçlu benmişim gibi çekip gitmem.

Zaten böyle yapa yapa kötülere fırsat veriliyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İlginç...

Colorado'dan sonra Maine eyaletinde de ABD eski Başkanı Donald Trump'a seçim yasağı kararı

ABD'de 2024'te yapılacak başkanlık seçimleri yaklaşırken, Colorado'nun ardından Maine eyaleti de Donald Trump'ın Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılamayacağına karar verdi.

https://www.ekonomim.com/dunya/color...-haberi-722465
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hülya ÜNSAL
    @Pamuk_Miya
    Bir baba İstanbul Maltepe’de AVM’de “Açım ben aç, çocuklarım aç, 15 bin lira borcum var “ diye bağırarak #intihar etti. Sebep olanların iki yakası bir araya gelmesin.

https://twitter.com/Pamuk_Miya/statu...D&refsrc=email
    dolandırıcıymış
    30 a yakın intihar girişimi ile para toplamışlığı varmış
    sazanlar tutayım derken korkmuş kendi düşümüş aşağı
    bir halt olacağı yok.

4. Yastık altı fiziki Altına göz dikmişler. Fiziki teneke işe yaramaz. En iyisi bende kalsın sarı teneke. Size vermeyeyim. Zaten bir işe yaramıyor. En iyisi bende kalsın. Yastık altımda uyusun.

TCMB: 2024 YILINDA REZERV BİRİKTİRME AMAÇLI OLARAK TL KARŞILIĞINDA YURT İÇİNDE CEVHERDEN ÜRETİLEN ALTIN ALIMI İŞLEMLERİNE DEVAM EDİLECEK.

5.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Yazık olmuş. Ülkenin çivisi çıkmış. Benim anlamadığım yada anlayamadığım çaresiz bir insan eğer ölmeyi göze aldıysa ; neden direkt kendi canına kıyar ki ? ALLAH göstermesin ama eğer benim başıma böyle bir şey gelse önce ; sebep olanları ortadan kaldırırım, en azından uğraşırım. Sonuçta zaten ölümü göze almışsam ölmeden önce gidebildiğim yere kadar giderim. öyle suçlu benmişim gibi çekip gitmem.
    ABD'de oyle yapiyorlar.

50 yasina gireni bir sebep bulup is'ten atiyorlar.

O da bas'ta is yerinde buna zulum edenden basliyor, hepsini kursuna diziyor, sonra da intihar ediyor.

Adam bosuna mi Cuma namazina bile 3.000 korumayla gidiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Fergio House'a polis baskını: Seks partisi iddiasıyla 19 kişi yakalandı, Fergio House nedir?

https://www.medyafaresi.com/foto-gal...-nedir/1017569
    üstad gerek yok kastırma

Bist zaten fergio house gibi her türlü fantaziyi yaşatıyorlar bağlamalı, kırbaçlı, kafayı cama kıstırmalı

7. Son yapılan 6 halka arız hepsi zarar ettirdi.

Halka arzların sonunda gelinmiş görünüyor.

Avrupa GYO dışında bile (ki en büyük zararı o yazdırdı) 5 halka arzın hepsinde fiyat eksi.

Son 5 halka arzın bana zararı toplam portföyde yüzde 25 yok olmuş.

Avrupa GYO u ilk gün tabandan sattığımdan bundan zararın yüzde 10 da kaldı.

Satmamış olsaydım, miktarsal zararın çok daha büyük olacaktı.

SPK Mevlana gibi her şirkete gel deyince böyle mi oluyor?

Forum AVM ler halka açılabilseydi sağlanan kaynakla kurtulur muydu? Halka arz başvurusu var mıydı?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. TCMB: 2024 YILINDA DALGALI DÖVİZ KURU REJİMİ SÜRDÜRÜLECEK VE DÖVİZ KURLARI, SERBEST PİYASA KOŞULLARINDA, ARZ VE TALEP DENGESİNE GÖRE OLUŞMAYA DEVAM EDECEKTİR [FNC-NEWS]

Dalgalandım da duruldum. koştum ardından yoruldum politikası

Sayfa 75/1002 İlkİlk ... 2565737475767785125175575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •