Sayfa 750/774 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    ....

ysk net bir açıklama yaptı oy pusulaları geçerlidir sarihtir dedi ve bu açıklamayı oy sayımı başlamadan saatler önce yaptı, buradan size ekmek çıkmaz bırakın artık milleti tahrik etmeyi

bu akşenerlerle kemal beylerle olmaz artık, kamuoyu nezdindeki kredileri 16 nisan akşamı itibarıyla tamamen tükendi bunların, kendinize yeni kahramanlar bulun...
    1)YSK'nın açıklaması net değil. Neden derseniz yurtdışı için aynı konuda farklı burda farklı karar veriyor. Belgesini yayınladım.

2) Açıklamanın net olması kanuna uygun olduğu anlamına gelmez!!! Bu yargıtay başkanının çıkıp cinayet suç değildir demesinden farksız.

3) Akşener daha yeni piyasaya çıkıyor ne çabuk tükettirdiniz kredisini. Korkudan yapmadığınız iftira atmadığınız takla kalmadı.
    4) Ülkeyi kahraman 1 kere kurtarır. Ama "sistem" kahramana ihtiyaç duyulmasını önler. Yeni sistem hep bir kahramana ihtiyaç duyuracak malesef...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    aponu asılamayacağı, 15 temmuzda milleti tanklarla ezen hainlerin asılamayacağı yani geriye dönük olarak işlemeyecek göstermelik popülist bir idam projesini getireceklerse hiç getirmesinler böyle bir tasarıya oy vermeyeceğim
    Bunun yapabilmesi için Kuzey Kore gibi olmamız dünyadan bağımızı koparmamız lazım.
    Evrensel hukuka göre bu mümkün değil.

3.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    20 yaşında mehmetçiğin katili apoyu ve adamlarını asacak şekilde geriye dönük işlesin bu idam gelecekse böyle gelsin,
    Bu konuda aynı düşüncede olduğumuza sevindim...
    Türk devletinin varlığını tehdit edenler için kanunların geriye dönük işletilmesinde benim için hiçbir sakınca yok..
    Ama onbinlerce cinayetin sorumlusu da olsa evrensel hukuka aykırılık istemiyorum diyenler için de çözüm var çünkü
    APO örgütünü cezaevinden yöneterek yeni cinayetler işledi ve yeni suçlarından dolayı yeniden yargılanmalı ve asılmalı..

Kanıtlarımız nedir?
    İktidar PKK lideri olduğu için APO ile cezaevinde görüştü mü ? EVET
    APO Cezaevinde örgütü yönetmeyi sürdürdü mü? EVET
    PKK temsilcileri cezaevine gelip Serok APO'dan buyruk aldılar mı? EVET
    Son on yılda PKK binlerce cinayet işledi mi ? EVET

Kürdistan istemenin bedeli ŞeyhSaid,SeyitRıza ve yoldaşları için nasıl idam olduysa APO ve yoldaşları için de idam olmalı.
    Bu idamlar derhal gerçekleşmeli ki milyonlarca olsa da Kürtçüler sonlarını görebilsin..
    Son düzenleme : METEPOSTA; 18-04-2017 saat: 13:23.

4. İdam cezasının Apoyu asmak için dile getirildiğini/istenildiğini düşünenler yanılıyor, bence.

5.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    tamamen kopmadık mı zaten !

şu apoyu şu fetocu hainleri asalım ne olacaksa olsun, ekonomik olarak bittik zaten bu gerçek, günü kurtarmaya çalışıyoruz turizm bitti zaten daha kötüsü çok etkilemez artık.

memura maaşı ödendiği sürece durum böyle devam eder, bari asalım apoyu filanda içimiz soğusun

1990 dan beri 40 bin memmedi toprağa vermişiz ne uğruna, niye besleyeceğim apoyu içerde ? affetmek için mi ?

akp bunu yaparsa millet iradesine ihanet etmiş olur ve millet nezdinde bunun bedeli vardır bunu çok iyi biliyorlar

onun için diyorum ki idamı getireceklerse böyle getirsinler milletin hassas yeridir mehmedimiz şehitlerimiz, yapamayacaklarsa hiç oynamasınlar altında kalırlar

2015 de onlarca şehit cenazesine katıldım hem bursada hem istanbulda, milletin nabzını net gördüm orda, mehmetçik konusunda şehitler konusunda kadınıyla erkeğiyle milletimiz çok net ! çok hassas çok hemde.

eğer akp apoyu asmayı başarırsa uzun yıllar başkanlık yada değil ancak kemikleşir ve kalır iktidarda ama bu idam referandumunu gaz almak için iki tane tecavüzcü için yapıyorlarsa bu iş tutmaz kendi bacağına sıkarlar bu çok net !

Bunu diyenleri ne yapacaz peki?
    Bence idam konusu başkanlık konusu kadar gereksiz ve saçma...
    Sen daha var olan cezaları adam gibi uygulayamıyorsun adam gibi yargılama yapamıyorsun?
    İdam isterken Balyoz, Askeri Casusluk vs davaları göz önünde bulundurup isteyin...
    Ben şu an fetö'cü denenlerin pek çoğunun davasının benzer şekilde biteceğini düşünüyorum... Pardon denilip geçilecek...

6.  Alıntı Originally Posted by utkuran Yazıyı Oku

İdam cezasının Apoyu asmak için dile getirildiğini/istenildiğini düşünenler yanılıyor, bence.

7. Gunaydin kardes sen bu yaziyi bi oku hele..!

https://eksisozluk.com/entry/67494504

8.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    aponun asılamayacağı, 15 temmuzda milleti tanklarla ezen hainlerin asılamayacağı yani geriye dönük olarak işlemeyecek göstermelik iç boş popülist bir idam projesini getireceklerse hiç getirmesinler böyle bir tasarıya oy vermeyeceğim tavrım çok net

o körpecik 19-20 yaşındaki mehmedimin kanı yerde kalacaksa ben o işte yokum, türk gençliğinin 1990-1997 ve 2013-2017 yılları arasında onbinlerce ferdini bizden alan genç bir türk neslini yok eden apo asılamıyorsa ve bir referandum sonucunda milletin büyük oy çokluğuna rağmen apo aslılamayacaksa ben orada yokum ben bu popülizme oy vermem !

çıkacak millete söz verecekler ! diyeceklerki idamı refaranduma getireceğiz ama apouyuda fetocu katilleride asacağız, işte o zaman oyumu helal ederim
    bakın cehaletinizi biraz gidereyim,idam mhp şerhli olarak kaldırılmıştı (terör suçları,savaş suçları vs.vs.hariç) 2004 yılına gelindiğin de Erdoğan akp hükümeti zamanın da mhp nin şerh koyduğu şartları da ortadan kaldırarak idamı tamamen ceza olmaktan çıkarmıştır..
    referandumdan önce halkı tavlamak için getirsinler önüme getirsinler imzalayım dedi..demek ki sizi tavlamış..
    şimdi ne diyor referandum yapalım idam kalksın diye,siz sormadınız ben sorayım...
    şimdi ki.çıkarmış olduğunuz 18 maddelik referandum içerisine neden eklemediniz,cevap siz de,siz söyleyin...

Sayfa 750/774 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •