Sayfa 750/1023 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Takip edenler bilir 6191 sayili bir kanun vardir.

Yargi karari disinda res'en emekliye sevk edilen askerler le ilgili.

15 Temmuz'dan once, Feto'cu olmayan ve Ataturkcu cizgiden taviz vermeyen askerleri res'en ihrac ettiler.

Sonra bu kanun cikti, dediler ki, bu 1991 Subay, Astsb. muracaat edecek, Gen.Kur. bir general baskanliginda kurulacak heyetler le bu askerleri degerlendirecek. Kabul edilenler bu haktan yararlanacaklar.

Bu general ve heyet Fetocu subaylardan kuruldugu icin, yine fetoculeri ayiklayip ihya ettiler, cogunlugu ise, temyiz icin Askeri Yuksek Idare Mahkemesini adres gosterdiler.

Askeri Yuksek Idare Mahkemesi de bunlari RED etti. Cunku orada karar veren 5 Hakim Albay'da Fetocuydu. Sonradan bu Hakimler tutuklandi, Askeri Yuksek Idare Mahkemesi kapatildi.

Sonra bu 1991 Subay, Anayasa Mahkemesine bireysel muracaatta bulundular, maalesef yasa su donemi kapsar , bu donemi kapsamiyor diye RED ettiler.

Sormak istedigim irzina gecilmis hukuk konusu degil.

Bu isler gorulurken, is birligi yapmis olanlarin sessizligi.

Zamaninda kursulere cikip, bunlari duzelteceklerini haykiranlar, simdilerde 24 Hazirandan sonra Faizi dusurecegim diyor.

Inananin aklina sasarim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Zaten cumhur baskaninin ingiltereye gitme sebebi ordan yardim isteyecek.dovizi durduramazsa koltugu kaybedecek.bakalim dunya babalari ne karar verecek...

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sen olayı çözmüş görünüyorsun...

Günün esprisi

Yatırımlarda inşaatın payının çok yüksek olduğunu ifade eden Şimşek, "Artık inşaata yatırım yapan yatırımcılardan, Ar-Ge'ye, teknolojiye yatırım yapmalarını istiyoruz; inşaattan kazandıklarını imalata yatırsınlar." dedi.

4. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'ye hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada; †Benim faiz konusundaki kanaatlerimi biliyorsunuz. Oluyor, olacak, hele hele 24 Haziran'dan sonra bunun şekli de, bunun oranı da çok daha farklı şekilde gelişecek. Çünkü ben faizi her türlü ekonomik alanda kötülüğün anası babası olarak görüyorum.†ifadelerini kullandı.

Faizi attırmıyorsa sabit kurada geçmiyorsa bu dolar 5 iş öper gibi görünüyor.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere'ye hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada; †Benim faiz konusundaki kanaatlerimi biliyorsunuz. Oluyor, olacak, hele hele 24 Haziran'dan sonra bunun şekli de, bunun oranı da çok daha farklı şekilde gelişecek. Çünkü ben faizi her türlü ekonomik alanda kötülüğün anası babası olarak görüyorum.†ifadelerini kullandı.

Faizi attırmıyorsa sabit kurada geçmiyorsa bu dolar 5 iş öper gibi görünüyor.
    Ve bu halde hala Tl de kalan varsa öncelikle onların aklına şaşayım, ikinci olarakda ben Dolara geçtim kendimi güvence altına aldım deyip ne kadar güvende olduklarının hesabını iyi yapmayanların. Adam açık seçik ne yapacağını söylüyor daha ne desin !

uzun yıllardır IMF lafını duymuyorduk....Şimdi EM lerden biri IMF ağına takılmış bence bu bulaşıcı olana kadar devam edecektir.....

Ben USDTRY de çift hanenin çokta uzakta olmadığına inanıyorum...........Nakit olarak ta biraz yabancı para yanımızda olursa bence güzel olur............

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    uzun yıllardır IMF lafını duymuyorduk....Şimdi EM lerden biri IMF ağına takılmış bence bu bulaşıcı olana kadar devam edecektir.....
    Forever teşvik..

Aman pisilet durmasın..

Go Johnny go..

https://www.youtube.com/watch?v=uMY5VGYh2Go

Piyasalar için buhafta çok önemli ..Bu hafta yı atlatabilirsek bazı şeyler oturmaya başlar...malum çarşambada halkbank meselesi var ..toplantılardan da bi şey çıkmadı ..belki de her ikigünebi toplansınlar belki doları tutarlar böyle...yoksa bu hafta 4.500 leri görcez dolarda..

Sayfa 750/1023 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •