Sayfa 750/822 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Sorduğum bir soru üzerine bazı forumdaşlar öngörüsünü paylaşmış sağolsun. Benim anladığım ve sonradan okuduklarıma göre bu hisse devir anlaşması çok önceden yapılmış ve bir takvime bağlanmış. İtalyanlar çıkıyor ülkemizden. Hisse alım önceliği de Koç ta ve bu durum bir sözleşmeye bağlanmış sanırım. Yoksa Uni , alacağı paranın %40 düşüğüne neden satsın. Ülkemizden çıkmaya karar verip hisselerini borsada satmaya başlasa , mevcut boğa piyasasında zannetmem ki fiyat mevcut anlaşma fiyatı 2,298 e kadar düşsün.
    Bu arada Koç un hisse oranı %50 yi aşacağından çağrı yapması yasal bir zorunluluk. Bu konuda bazı forumdaşların kafası karışmış anladığım kadarı ile. Hisse fiyatı istese 5 tl olsun borsada , hisse devir alım fiyatı 2,298 üzerinden çağrı yapmak zorunda. Ha hiç kimse de şu anki fiyata göre zaten vermez hissesini , prosedür gereği Koç un yaptığı yani.
    Bu arada 1 lot bile Yapı Kredi yok bende , ama uzun süredir radarımda. Borsa ralli modunda ama çok ciddi düzeltme bekliyorum ama çeşme akarken dolduranlara da bol kazanç dilerim.

2. Herşey ederimi bulur. bekleyip görecegiz

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Cuontiry risk evladim...Sen icerdesin o ise italyan lolitalariyla. Bizim kizlar itici gelmeye baslamis...
     Alıntı Originally Posted by Westt75 Yazıyı Oku
    ben bu işi anlayamadım bugünkü fiyattan bile defter değerinin yarısı. bu kadar ucuza neden versin hisselerini unicredit. bankanın karından payına düşecek paraya yarı fiyatına niye versin ki paylarını.

SM-A325F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Bence Cuma güzel kapadı. Biraz geri çekilme bekliyorum ama oldukça güçlü görünüyor. Yapı Kredi satıp aldığım Migros'u %10-15 ile satabilirsem tekrar Yapı Kredi'ye dönüş yapmayı planlıyorum ay sonuna doğru...

DTD
    Dil aslandır, yatar eşikte...

5. Şu BBVA iki hafta bekleyemedi...

Elinde olanlara hayırlı olsun...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

6. bankalardaki rekor kar artışı gören banka patronları hisselerini geri alıyor .önce koç grubu yapı kredideki hisselerin İtalyan uni credittten, İspanyol bbva a borsadaki payları geri almak istiyor.

ülkemizdeki kur yükselişi ve enflasyonist ortamda hisse rakamları çok komik. son birkaç aydır ev, araç ve gıda fiyatları çok ciddi derece artıyor. bu fiyatlar bedava

7. Iyiki düzeltme bekleyenleri dikkate almamışız arkadaş. Hisse devir de olumsuz yorumlandı ama sonuç ortada🤣🤣

açılışta yapılan hareketin , daha önce bir benzerini yaşadığını zannetmiyorum yapı kredinin.

Sayfa 750/822 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •