Sayfa 750/1024 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    500k dan sonra plan nedir ozel degilse.
    500k $ i ben rüyamda görürüm ancak.ama olsa hayat bana güzel olurdu.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. su dolar yukselsin ama ne olursa olsunculara anlam veremiyorum..
    Ureticiyim her 10 kr luk artisa % 3-5 zam yapiyoruz..Sizin sol cebe dolar/tl girerken sag cepten inanin en az % 5 daha fazla para cikiyor alisveris esnasinda..
    Tr de para kazanmaniz icin dolarin dusmesi,faizin yukselmesi lazim..dolarin yukseldigi tum senaryolarda kazandiginizi sanacaksiniz fakat aslinda kazandiginizin 2 katini zaten her ay markete,giyime,benzine vb seylere geri vereceksiniz..

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    su dolar yukselsin ama ne olursa olsunculara anlam veremiyorum..
    Ureticiyim her 10 kr luk artisa % 3-5 zam yapiyoruz..Sizin sol cebe dolar/tl girerken sag cepten inanin en az % 5 daha fazla para cikiyor alisveris esnasinda..
    Tr de para kazanmaniz icin dolarin dusmesi,faizin yukselmesi lazim..dolarin yukseldigi tum senaryolarda kazandiginizi sanacaksiniz fakat aslinda kazandiginizin 2 katini zaten her ay markete,giyime,benzine vb seylere geri vereceksiniz..

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ben yüksek faiz istemiyorum ki düşük kur istiyorum. Bunu yüksek faiz sağlayacaksa o da kabul.

Hedefim 500k$. Daha deponun %20 si dolu. Şimdi yükselirse ayvayı yerim

500'den sonra zaten tl/usd paritesi ile bir daha alakam kalmayacak inşallah.
    Yüksek faiz iyidir. Verimsiz olana yaşama şansı vermez. Doğal seleksiyon gibidir. Yüksek faiz ile yüksek kuru sağlamakta nispeten daha basit bir iş gibi duruyor. Yanlız patrick havalar sıcak çok içme. Ben geçen sene sıcaklarda tekila'ya sarmıştım, beni çarptı forumda dahi belki hatırlayanlar olur yazıları tersten yazmaya başlamıştım. Aman dikkat.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    .dolarin yukseldigi tum senaryolarda kazandiginizi sanacaksiniz fakat aslinda kazandiginizin 2 katini zaten her ay markete,giyime,benzine vb seylere geri vereceksiniz..
    Bir süredir araba fiyatlarına bakmamıştım. Çılgın yükselmiş. Hele lüks otomobiller tamamen uçmuş. Lüks araba almama kararım tamamen kesinleşti artık.

5.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    500k dan sonra plan nedir ozel degilse. Yurtdışına göç?
    USA E5 yatırımcı vizesi.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yüksek faiz iyidir. Verimsiz olana yaşama şansı vermez. Doğal seleksiyon gibidir. Yüksek faiz ile yüksek kuru sağlamakta nispeten daha basit bir iş gibi duruyor. Yanlız patrick havalar sıcak çok içme. Ben geçen sene sıcaklarda tekila'ya sarmıştım, beni çarptı forumda dahi belki hatırlayanlar olur yazıları tersten yazmaya başlamıştım. Aman dikkat.
    Şu son shot'ı da atayım bugünlük paydos. Avrupa'dan dönerken getirdiğim viskileri götürüyorum.

Üzerinde kuş resmi basılı bi şişe var. O güzelmiş.

7. ağustos'un ilk günleri 20/22 görülmez ise bende seneye bu vakit 2,70-2,90 aralığından dolara döneceğim, aklıma şu an Özal dönemi geldi, pakdemirli vardı, sanki Özal dönemi merkez başkanı idi, faizler 60 iken 8-9 a indireceğim derdi, devamlı derdi, 3 ay sonra 120 oldu, yani o vakit hiç yorum yapmamış olsa o vakit kesin inerdi , piyasa o vakit yüksek faize rağmen çok canlı idi, her işletme içerdeki talebi karşılıyamıyordu, ücretler ve emekli masşlarda çok yüksekti, o dönem 120 olduğunda canlılık hiç düşmedi, oturup o dönemi ekonomistler incelese ve bunu modelleseler Türkiye ekonomisi dünyanın en güçlü ekonomisi olur, şu an emekli maaşı ile asgari ücret aynı oldu, o vakit asgari 540,000 tl iken en düşük taban emekli maaşı 3,000,000 tl idi. rakamlar aklımda böyle kalmış, şu an asgari ücret 1,400 tl emekli maaşı 1,400, denklemde hata var, çarpan x6 değil
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Daha yeterince zulalayamayanlar ne yapacak? Olur mu ya TL'ye boğalım falan hiç yakışıyor mu?

TL'de sıkılaştırma politikası izlenmeli. Faizler %500'e çıkarılmalı. Katar'la aramızı mutlak suretle iyi tutmamız lazım. Para gelsin de nasıl gelirse gelsin. İstedikleri herşeyi satabilirler. Benden izin var.

Dolar 50 kuruşa kadar düşürülmeli.
    gardaş vaktiyle söyledik bu heriflerin ne halt yiyeceğini,önlem alın dedik. burada ve dolar başlığında tonla hakaret işittik. 3-4 aylık yalancı ekonomiyi kafamıza vurdular vurdular. adam benim ortalamama inanmıyor yahu nasıl olur bu? ben buraya yalan yazsam elime ne geçecek? 2006 dan beri bu forumdayım, yalan yazsam zaten bu kadar barınamam. fakat kasımdan beri bende değiştim en sonunda bu kolpacılarla aynı hedefim var. yapacak bir şey yok 2009 dan beri enflasyon altı faiz vererek en sonunda bu yola soktular.Bende yılların TL cisiydim, yine Tl ci olacağım vakti gelince.şu an 7,5TL hedefime kadar dolardayım sonra enf. üstü faizi kabul ederlerse TL ye geçeceğim.

Sayfa 750/1024 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •