Sayfa 750/904 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7227 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. zaten kısacılar için bugünkü kapanış kötü oldu

2. zaten benim gibi uzuncular için bu hisse şu kanaldan çıkınca deli boğa olaçağını düşünüyorum.

3. dolar bazlı bu grafiğide önemsiyorum.
    Yaklaşık 4 yıllık alçalan trend kırılıp noktasal pull back çalışması içerisinde
    buralarda doğum sancısı çekmesi normal 4 yıllık direnç kırılımı ve sonrasındaki onay daha sağlıklı ilerleme olacağını düşünüyorum

4. xu100 de benim en çok canımı sıkan ekim 2021 den beri bizi sırtlayan yükselen terend desteği çoktan yerle yeksan oldu. bu hissenin endeks ile işi olmaz diyenler için sorun yok. Ama endeks patinaj çekerken bu hisse de yükselmez diyenler için olumsuz bu endeks bir grafiği hiç iç açıcı olmayan türden

5. son olarak ise eggub endeks cinsinden grafiği yani 1 eggub=? xu100 eder graği.
    Artık kritik yerde endeksten pozitif ayrışacaksa tam yerinde. Söz patron da temel argüman da destekliyorsa neden endeksten pozitif ayrışmasın ki....

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    son olarak ise eggub endeks cinsinden grafiği yani 1 eggub=? xu100 eder graği.
    Artık kritik yerde endeksten pozitif ayrışacaksa tam yerinde. Söz patron da temel argüman da destekliyorsa neden endeksten pozitif ayrışmasın ki....
    Kısada kaybeder kazanırız o ayrı konu borsada fırsatlar bitmez.
    Zekanıza sağlık xu100 den ayrışamadı şuan için bende pozitif ayrışma yaşayacağını düşünmüştüm.

7. Sn.Deniz hocam kıymetli bilgileriniz.. özellikle ..emeğiniz için çok tşkr..hakkınızı helal edin..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    İş yatırım patron.73 den mallandığı yer. Teknik olarak zaten kanal direnci 88 lere sarktı. Ha 73 ler azcık mal çektiği yerler desem de adamın maaliyeti sıfır. 70 altında kaldıkça satış baskısı artabilir. 70 üstü pozitif görünümün devamı için önemli. Bu kağıtta cidden teknik 2. Planda bunca beklentiye rağmen zaten patron ben ne istersem o olur der gibi..
    Sabah sattım öğlen hareket gelince tekrar aldım..aldığımda xu100 de düşüş yoktu lakin ege gübre düşüş yaşamaya başlamıştı sonra xu100 satışlar artınca verdiler çoşkuyu Deniz hocam..Ben tekrar almasam %4,59 düşüş yaşamazdı adi spekülatörler neyse sağlık olsun diyelim ytd.ulan küçük yatırımcıyız gözünüzü kara toprak mezar doyursun..

Sayfa 750/904 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •