Sayfa 750/987 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. Bugünkü soğan müdahalesi bir harikaydı. Gerçekten bu işi çok iyi öğrenmişler. Yiğidi öldür ama hakkını yeme dedikleri böyle bir şey olsa gerek. Sabahtan akşama kadar çaktırmadan iyi mal dağıttılar. Akşama doğru sn. egedük lisanıyla ıslak sopalar aniden sahaya indi. Bunu gören esnaf , ulan yarın pazarda faizle ilgili bir şeyler mi olacak diye soğanı bulduğu fiyattan sattı. Yarın öğlenden sonra çürüyen malların yerine taze mor soğan koyanlar olabilir. 25-26 ocak FED beklentisiyle soğancılar bu soğukta yine pazar pazar dolaşacaklar gibi...... yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Randevusuz nasıl olacak, millet sırada beklerken girip rapor alacağım filan mı denecek anlayamadım. Ben de haftaya annemin ilacı için eczaneye gideceğim, rapor bitti derse ihtimaline karşı 3 şubata randevu aldım. Umarım en azından yaza kadar uzatırlar bu işi de pandeminin ortasında uğraştırmazlar milleti, raporluların çoğu da yaşlılar zaten...
    Her yıl aynı şey oluyor. Önümüzdeki hafta bakanlık bir talimatla halledecektir bu işi... Bu arada sıkışan kendi parasıyla ilacını alacak ve SGK ya biraz da olsa destek olacaktır.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    l

o kadar deli olamaz, bakanlık

.
    Ciddi olamazsınız bunu yazarken
    Onlarca hekim covid korkusundan koruyucu olsun diye, 1.5 yıl sonra yasaklanan hap kullanak öldü. Binlerce insan yanlış tedaviden öldü, sonra çıkıp bu ilacı yasakladık dediler.
    Sizin raporlar ne ki?

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Randevusuz nasıl olacak, millet sırada beklerken girip rapor alacağım filan mı denecek anlayamadım. Ben de haftaya annemin ilacı için eczaneye gideceğim, rapor bitti derse ihtimaline karşı 3 şubata randevu aldım. Umarım en azından yaza kadar uzatırlar bu işi de pandeminin ortasında uğraştırmazlar milleti, raporluların çoğu da yaşlılar zaten...
    yeni ilaç fiyatları ve şubatta gelecek zamla oluşacak fiyatlar devletin bayağ canını sıkıyor..

5. Ben tansiyon ilacım için 2 yıldır doktora gitmiyorum. Eczaneden de raporla hiç almadım. Aklıma gelip de sormadım bile. 20 lira kutusuydu geçen ay. Paramla aldım. Bu kadar göçmen misafirimiz varken bir de ev sahibi olarak biz mi masraf çıkaralım, anlayışlı olmak lazım....

6. Memur ve emeklileri haydi iyisiniz. TBMM den geçen yasa beştepeye ulaşmış. Yarın onaylanırsa haftaya köşeyi döner ve döviz bürosuna uğrarsınız. Ama bu maaş farklarıyla döviz almama taahhütnamesi istenirse bilemem.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Her yıl aynı şey oluyor. Önümüzdeki hafta bakanlık bir talimatla halledecektir bu işi... Bu arada sıkışan kendi parasıyla ilacını alacak ve SGK ya biraz da olsa destek olacaktır.
    Hocam bazı ilaçlar parayla da olsa alınamıyor, hatta aile hekiminin bile yazma izni yok, illaki ilgili ihtisas doktoru yazmalı ve rapor vermeli. Yoksa pahalı olmasına rağmen hiç hastaneyle uğraşmaz gider alırdım eczaneden...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ben tansiyon ilacım için 2 yıldır doktora gitmiyorum. Eczaneden de raporla hiç almadım. Aklıma gelip de sormadım bile. 20 lira kutusuydu geçen ay. Paramla aldım. Bu kadar göçmen misafirimiz varken bir de ev sahibi olarak biz mi masraf çıkaralım, anlayışlı olmak lazım....
    ilaç fiyatları son döneme kadar makuldü lakin bundan sonra vatandaşın gelirine kıyasla can acıtmaya başlar..

Sayfa 750/987 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •