Sayfa 751/1003 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şey 10 üstünü gördü muhtemelen seçimde hükümet değişir, görücez caho şey yine yükselmeye devam edecek
    her türlü yolu denediler olmadı, en son ekonomik olarak deniyorlar, bence dışminnakların amacı farklı, ülkeyi komple çökertmek. Türkleri zaten kimse sevmez.
    cisim geliyor hazırlıklı ol
    savaş kapıda
    Dış minnaklar Singapur luları, korelileri çok seviyor heralde... Onlar da ne angolo saxson ne de hristiyan hemde tipleri de bambaşka... Ama varsa yoksa bizi kıskanıyor, bize hasetleniyor bu dış minnaklar he mi?

Ya bırak bunları bozcurt.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE nin bugün yaptığının aynısını yarın başkası yapacak. Çünkü hukuksuz yapılan uygulamalar yol olur. Yarın iktidar değişti ama belediyeler akp de kaldı. İktidar olan o belediyelere kayyum atayabilir mi. İstediği milletvekilinin önce yargılama için dokunulmazlıgini kaldırıp ceza verip milletvekilliğini düşürüp içeri tıkar mi. İstediği kurum şahıs vakfın herşeyine el koyabilir mi?
    Akp belediyelerine kayyum atamak mı? Muhahah, hepsi kendiliğinden iakp den stifa eder İYİ partiye SP ye CHP ye filan yanlar...

AkP lilerde ideoloji güç-para kimdeyse ona yanla şeklinde...

3. Sanırım RTE işi sağlama almış kim konuşacaksa promterden konuşuyor. Sürekli aynı şeyleri söyleyince inanırlar beklentisi var. Ortalama zekanın altında kiler ho ho çüş kucu kucu .

4.  Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Hukuk falan hikaye hocam. Çin'de Güney Kore'de müthiş demokratik bir sistem ve hukuksal yapı mı var? Adamlar çatır çatır üretiyor dışarıya satıyor. Üretim üretim üretim
    Yapma hocam, o ülkelerde hukuk olmasa batılı şirketler fabrikalarını oralara taşırlar mı hiç? Mesela hiç o ülkelerde hiç başkasının malına çöküldüğünü gördünüz mü? Veya yolsuzluk dosyalarının sümen altı edildiğini falan? Hukukun ve dürüst yönetimin olmadığı hiç bir ülkede kimse üretim yapmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    bozkurt abi naptın bugun longamı jeton attın itiraf et
    Evet başganım, belli olmadı mı
    Yarın dana nın kuyruğu kopar, belkim tekrar şort tarafına geçebilürüm, ayu arkadaşlar kızabilür bu duruma ama yabcak bişii yok
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    25 Kasım da Barzani Kerkük e yerleşecek. Bakalım yerli ve milli akp-mhp Türkmenler için kılını kıpırdatacak mı?

Hiç zannetmiyorum.

"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
    Bunların yerliligi Doğu Türkistan da yok. Dünya, BM bu konuda kınama vs yapıyor bizimkiler bir imza atamıyor paranın gücü bu olsa gerek. Elin gavuru bile zulme karşı bizimkiler D. Türkistanlilari iade ediyor. Hatta bunlara vatandaşlik bile verilmiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    o boz ayı değil bi kere...kutup ayısı...tamam mı?

ayrıca evet ben ne zaman topic açsam bu piyasada acaip hareketler oluyor...iyi ama işte para kazanılıyor
    Benim açtıklarım kadar değil

8. hadı gıdın macı seyredın kafa dagıtın..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 751/1003 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •