Sayfa 752/1012 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bunu duymamış olsanız da maalesef yaşanan bir durum genelde taşeronda kamuya müteahhitlik hizmeti veren şirketler bunu uygulamakta parayı bankamatikten beraber çekiyorlar neredeyse.

Saygılarımla.
    Sizi desteklemek amacı ile bildiklerimi yazayım. güneydoğuda işkura dahi girmek için aldıkları ücretten komisyon verenler var. yani işkura alırız ama şu kadarını ben alırım diyen partizanlar var.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    akbankta artık ufak meblaları gişe elemanı ile muhatap olmadan sadece atm ile yatırma zorunluluğu var 6 ay dır başladı benim tahminim 10 sene içinde bankalarda yazılım ile ilgili istihdam iktisat işletme mezunu istihdamını baya geçeçek belki de kafa kafaya gelmiştir şu anda
    Geçenlerde Qnb'ye gittiğimde en para ya dolar yatırmak için gittim gişede 45 dk sıra gelmedi meğer Atm'si dolar kabul ediyormuş sadece 1$ ları atm kabul etmiyormuş bilginiz olsun ihtiyacı olanlar için.

Saygılarımla.

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Reuters: YPG Menbiç'ten çekildi, Esad bayrak dikti !!!

DÜNYA HABERLERİ | 28.12.2018 11:32 | Son Güncelleme 21 dakika önce

Reuters haber ajansı terör örgütü YPG'nin Menbiç'ten çekildiğini duyurdu. Son dakika habere göre, Suriye Ordusu, Menbiç'e girip bayrak dikti. Rusya'dan ise, Suriye Ordusu'nun bölgeye girmesine ilişkin "Kürt bölgesinin kontrolü Suriye Ordusu'na geçti. Memnunuz" açıklaması yapıldı.

https://www.mynet.com/reuters-ypg-me...i-110104676288
    Çarşı pazar karıştı desene hocam. daha geçenlerde Reis menbiçe gireceğiz demişti.

Ama olsun havalar soğuk hele şu seçimler bitsin belki gireriz. her seçim öncesi bir yerlere giriyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Çarşı pazar karıştı desene hocam. daha geçenlerde Reis menbiçe gireceğiz demişti.

Ama olsun havalar soğuk hele şu seçimler bitsin belki gireriz. her seçim öncesi bir yerlere giriyoruz.
    Artık biz mi giriyoruz, enflasyon olarak o harcamalar bize mi... o da ayrı konu.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Geçenlerde Qnb'ye gittiğimde en para ya dolar yatırmak için gittim gişede 45 dk sıra gelmedi meğer Atm'si dolar kabul ediyormuş sadece 1$ ları atm kabul etmiyormuş bilginiz olsun ihtiyacı olanlar için.

Saygılarımla.
    qnb atmlerinden dolar çekebiliyor muyuz acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    qnb atmlerinden dolar çekebiliyor muyuz acaba?
    sadece sınırlı sayıda olanlarda, onu da internet sitesinden görebilirsiniz..

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku

Saygılarımla.
    1 dolar sıkıntı hacı.

ytd.

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Hepsi öyle hepsi, kamusu özeli hepsi aynı. Benim banka da kuş kadar günlük atm para çekme limiti koymuş, günlere bölüp parça parça çekiyorum, sinirimden deliriyorum çözümü yok. Sırf eziyet insana..
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Güvenlik amaçlı onlar aslında...
     Alıntı Originally Posted by tades Yazıyı Oku
    Emin olunki günlük limit olmasaydı ,bankamatiklerde para bulamazdınız çoğu zaman
    limit güvenlik amacıyla mutlaka olmalı.

ama komisyon keserek limitin üstüne çıkabilmek ne demek?

zırtopozun biri "ulan bu müşterileri daha nereden ütsek" diye düşünüp bunu bulmuş.

ben sadece garanti'de rastladım.

komisyon alıp limitüstü para veren başka bankalar varsa onların da abv

Sayfa 752/1012 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •