Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: 2019'u tarihe geçecek bir yumuşak inişle, inşallah pozitif bir büyüme ile geride bırakacağız.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: 2020 tek haneli enflasyona girdiğimiz bir yıl olacak.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. İşine yarayan olabilir ...

'' 3600 GÜNLE KISMİ EMEKLİLİK İLLA DÜŞÜK AYLIKLA EMEKLİLİK DEMEK DEĞİLDİR.
    Hayatı boyunca asgari ücretten prim ödeyen bir sigortalının günlerinin 2000 öncesi / 2000-2008 arası / 2008 sonrası üç döneme eşit olarak 1800'er gün olarak dağıldığını düşünelim. Bu sigortalı bugün emekli olsa 1570 TL emekli aylığı alır.
    Bu sigortalının 2008 sonrasındaki (AKP döneminde edindiği) 1800 gününü çıkarıp yok saysak ve bugün emekli olsa emekli aylığı 1971 TL'ye yükselir.
    Yani 3600 günle kısmi emeklilik illa düşük aylık demek değildir, bulunduğu döneme göre 3600 günle emekli aylığı değil 5400 günle 9000 günle emeklilikten bile daha fazla aylık getirebilir.
    İşte Tezeller olarak bizim bu matematiksel olguyu taa yasa çıkarken saptayıp 12 yıldır belirttiğimiz, uyardığımız için tepki gördüğümüz, ama gerçeklerin ışığında son zamanlarda yandaş yazarların da artık kabul etmek zorunda kaldıkları "Çalıştıkça aylığın düşmesi olgusunun" sonucudur bu durum.

Şevket Tezel ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticisi Yusuf Bekmezci ile sözde "Karşıyaka eyalet imamı" Akif Sarı, İzmir'de saklandıkları evde yakalandı. Operasyonda örgüt mensuplarına verilmek üzere ayrı zarflara konulmuş 41 bin 466 dolar ile 66 bin 625 liralık banknot ve önemli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

Tarım üzerine çalışmalarıyla bilinen ve ‘Toprak Dede’ olarak adlandırılan Hayrettin Karaca 97 yaşında yaşamını yitirdi. Hayrettin Karaca, TEMA Vakfı'nın kurucusu ve onursal başkanıydı.

Eski korgeneral metin iyidil'in tutukluluğuna yapılan itiraz ankara bölge adliye mahkemesi 22. Ceza dairesi tarafından reddedildi

albayrak: Iş dünyasından özel bankalarla ilgili çok şikayet geliyor

Albayrak: Kanal istanbul sadece stratejik değil, ekonomik olarak da önemli bir proje. Finanse edilmesinde bir sıkıntı görmüyorum

Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •